Regina Camilla a dezvăluit o fotografie nevăzută până acum cu Regele Charles, la întâlnirea cu Zelenska

1 martie, 2024

Regina Camilla a primit-o pe Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, la Clarence House, ieri, pe 29 februarie 2024, la Londra.

Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg

Ucraineanca a publicat ulterior un videoclip emoționant legat de vizita sa, după ce a fost în vizită la Regina Camilla, cu care a discutat pe îndelete. În postarea video, un amănunt interesant a atras atenția tuturor: există un loc în care tronează o mulțime de fotografii de familie, iar într-una absolut adorabilă, Regele Charles poate fi văzut ținând în brațe un bebeluș înfășat, o imagine nemaivăzută până acum cu unul dintre nepoții săi.

Monarhul radiază în imagine, lucru care atestă încă o dată cât de legat de nepoții săi este suveranul britanic. Acolo sunt strânse o mulțime de fotografii înrămate, de familie.

Astfel de momente sunt foarte așteptate de public, căci membrii regali nu apar singuri în social media să-și posteze clipuri din case.

În descrierea clipului video, Olena Zelenska și-a prezentat gândurile personale: „Am fost încântată să-mi exprim personal recunoștința Majestății Sale, Regina Camilla, și întregii familii regale britanice, tuturor britanicilor pentru sprijinirea Ucrainei și a idealurilor noastre. Valorile noastre sunt comune: viață, libertate, democrație. Vă mulțumim că le susținem astăzi împreună.”

Camilla și Olena, cu spatele, Getty Images jpg

Olena Zelenska a ales la întâlnirea cu regina o combinație cromatică alb-negru: pantaloni largi și taior, în timp ce Camilla a optat pentru o rochie albastră până la jumătatea gambei și pantofi negri.

Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, în vârstă de 46 de ani, se află în Regatul Unit pentru a împărtăși mulțumiri liderilor la împlinirea a doi ani de la invazia Rusiei în Ucraina!

În timpul său alocat vizitei în Marea Britanie, Olena s-a întâlnit și cu prim-ministrul britanic Rishi Sunak și cu soția sa, Akshata Murty.

Și de data aceasta ucraineanca a fost la înălțime din punct de vedere vestimentar, cu un costum cu pantaloni de culoarea caramelului și o cămașă de mătase maro închis.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg