Regina Camilla a dezvăluit o fotografie nevăzută până acum cu Regele Charles, la întâlnirea cu Zelenska

1 martie, 2024

Regina Camilla a primit-o pe Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, la Clarence House, ieri, pe 29 februarie 2024, la Londra.

Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg

Ucraineanca a publicat ulterior un videoclip emoționant legat de vizita sa, după ce a fost în vizită la Regina Camilla, cu care a discutat pe îndelete. În postarea video, un amănunt interesant a atras atenția tuturor: există un loc în care tronează o mulțime de fotografii de familie, iar într-una absolut adorabilă, Regele Charles poate fi văzut ținând în brațe un bebeluș înfășat, o imagine nemaivăzută până acum cu unul dintre nepoții săi.

Monarhul radiază în imagine, lucru care atestă încă o dată cât de legat de nepoții săi este suveranul britanic. Acolo sunt strânse o mulțime de fotografii înrămate, de familie.

Astfel de momente sunt foarte așteptate de public, căci membrii regali nu apar singuri în social media să-și posteze clipuri din case.

În descrierea clipului video, Olena Zelenska și-a prezentat gândurile personale: „Am fost încântată să-mi exprim personal recunoștința Majestății Sale, Regina Camilla, și întregii familii regale britanice, tuturor britanicilor pentru sprijinirea Ucrainei și a idealurilor noastre. Valorile noastre sunt comune: viață, libertate, democrație. Vă mulțumim că le susținem astăzi împreună.”

Camilla și Olena, cu spatele, Getty Images jpg

Olena Zelenska a ales la întâlnirea cu regina o combinație cromatică alb-negru: pantaloni largi și taior, în timp ce Camilla a optat pentru o rochie albastră până la jumătatea gambei și pantofi negri.

Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, în vârstă de 46 de ani, se află în Regatul Unit pentru a împărtăși mulțumiri liderilor la împlinirea a doi ani de la invazia Rusiei în Ucraina!

În timpul său alocat vizitei în Marea Britanie, Olena s-a întâlnit și cu prim-ministrul britanic Rishi Sunak și cu soția sa, Akshata Murty.

Și de data aceasta ucraineanca a fost la înălțime din punct de vedere vestimentar, cu un costum cu pantaloni de culoarea caramelului și o cămașă de mătase maro închis.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg