Regina Camilla a dezvăluit o fotografie nevăzută până acum cu Regele Charles, la întâlnirea cu Zelenska

1 martie, 2024

Regina Camilla a primit-o pe Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, la Clarence House, ieri, pe 29 februarie 2024, la Londra.

Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg

Ucraineanca a publicat ulterior un videoclip emoționant legat de vizita sa, după ce a fost în vizită la Regina Camilla, cu care a discutat pe îndelete. În postarea video, un amănunt interesant a atras atenția tuturor: există un loc în care tronează o mulțime de fotografii de familie, iar într-una absolut adorabilă, Regele Charles poate fi văzut ținând în brațe un bebeluș înfășat, o imagine nemaivăzută până acum cu unul dintre nepoții săi.

Monarhul radiază în imagine, lucru care atestă încă o dată cât de legat de nepoții săi este suveranul britanic. Acolo sunt strânse o mulțime de fotografii înrămate, de familie.

Astfel de momente sunt foarte așteptate de public, căci membrii regali nu apar singuri în social media să-și posteze clipuri din case.

În descrierea clipului video, Olena Zelenska și-a prezentat gândurile personale: „Am fost încântată să-mi exprim personal recunoștința Majestății Sale, Regina Camilla, și întregii familii regale britanice, tuturor britanicilor pentru sprijinirea Ucrainei și a idealurilor noastre. Valorile noastre sunt comune: viață, libertate, democrație. Vă mulțumim că le susținem astăzi împreună.”

Camilla și Olena, cu spatele, Getty Images jpg

Olena Zelenska a ales la întâlnirea cu regina o combinație cromatică alb-negru: pantaloni largi și taior, în timp ce Camilla a optat pentru o rochie albastră până la jumătatea gambei și pantofi negri.

Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, în vârstă de 46 de ani, se află în Regatul Unit pentru a împărtăși mulțumiri liderilor la împlinirea a doi ani de la invazia Rusiei în Ucraina!

În timpul său alocat vizitei în Marea Britanie, Olena s-a întâlnit și cu prim-ministrul britanic Rishi Sunak și cu soția sa, Akshata Murty.

Și de data aceasta ucraineanca a fost la înălțime din punct de vedere vestimentar, cu un costum cu pantaloni de culoarea caramelului și o cămașă de mătase maro închis.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg