Regina Camilla, cucerită de cei mai adorabili oaspeți. I-a întâmpinat cu o petrecere la Clarence House

21 februarie, 2024

Voie bună și tort! Regina Camilla s-a bucurat de cea mai adorabilă vizită la reședința oficială londoneză de la Clarence House.

Regina Camilla a primit la Clarence House câini utilitari, Foto Getty Images (3) (1) jpg

Soția Regelui Charles s-a arătat entuziasmată de câinii utilitari de diagnostic, antrenați să detecteze boli! Ce misiune nobilă și cât de avansate sunt metodele de diagnostic în Marea Britanie!

Regina Camilla a găzduit o recepție pentru a marca cea de-a 15-a aniversare a organizației caritabile Medical Detection Dogs (MDD) la Clarence House, pe 20 februarie 2024, la Londra, Anglia.

În timpul recepției, Majestatea Sa s-a întâlnit cu clienți care au câini de asistență în alertă medicală, care sunt dresați de MDD pentru a-i alerta dacă simt că se apropie un pericol medical. Regina s-a întâlnit, de asemenea, cu susținătorii și administratorii organizației de caritate și a urmărit o demonstrație de câini utilitari.

Majestatea Sa a luat cuvântul după ce a urmărit un Labrador negru pe nume Plum, care a fost antrenat să detecteze infecțiile tractului urinar. Superbul patruped a ales fără ezitare proba ”cu probleme”, dintr-un șir lung de probe, aliniate pe holul de la Clarence House.

Plum a detectat proba contaminată, Getty Images (1) jpg

Plum a detectat cu succes proba contaminată.

Vorbind la evenimentul care a marcat 15 ani de la înființarea organizației caritabile Medical Detection Dogs (MDD), care se află sub înaltul patronaj al Camillei din 2014, Regina și-a amintit ziua când a cunoscut-o pentru prima dată pe Dr. Claire Guest, directorul științific și directorul executiv al acesteia: „Existau mulți sceptici care nu puteau să conceapă că există câini care pot fi antrenați să adulmece boli. Când vezi, crezi, așa cum am putut observa și noi azi. I-ați văzut de atâtea ori, cum pot adulmeca boli. Au fost excepționali și în perioada COVID, dar, din păcate, nefolosiți la capacitate maximă. Poate că în viitor, dacă mai avem o pandemie mare, ar putea fi folosiți mai mult, căci au făcut dovada cât sunt de talentați.”, a mai spus Regina, cucerită de drăgălășenia oaspeților patrupezi.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg