Regina Camilla, elegantă într-o ținută all-white, a marcat încoronarea cu un gest inedit, alături de Rege

25 mai, 2023

Elegantă, spectaculoasă și parcă înfloritoare, cu o atitudine de regină pe care nu a mai avut-o până acum. Camilla a avut o apariție de succes în vizita regală surpriză din Irlanda de Nord, alături de Regele Charles.

Camilla și Charles în Irlanda de Nord, mai 2023, Getty (5) jpg

În prima parte a vizitei, cuplul regal a fost prezent la inaugurarea unei grădini din Newtownabbey.

În timpul vizitei în Irlanda de Nord, Regele Charles și Regina Camilla au avut parte și de un moment neașteptat, au tăiat un tort la vizita de inaugurare a noii Grădini a Încoronării. Majestățile Lor s-au întâlnit cu proiectanții grădinii și cu reprezentanți ai organizațiilor comunitare și caritabile. Cuplul regal a aflat totodată că Grădina marchează începutul unei noi inițiative ecologice pentru Antrim and Newtownabbey Borough Council.

Apoi, cei doi au ținut să marcheze cu această ocazie recenta lor încoronare, într-unul dintre cele mai inedite moduri. Regele Charles al III-lea al Marii Britanii și Regina Camilla au plantat împreună un pom, care să devină simbolul încoronării lor.

Camilla și Charles în Irlanda de Nord, mai 2023, Getty (1) jpg

Regele Charles și Regina Camilla au participat în după-amiaza zilei de ieri la o petrecere în grădină la Castelul Hillsborough, în timpul vizitei lor de două zile în Irlanda de Nord.

Camilla, în vârstă de 75 de ani, a fost ca de obicei, elegantă, într-o ținută complet albă, în ​​timp ce soțul ei, Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, și-a făcut apariția elegant, într-un costum bleumarin și cravată albastru deschis pentru această ocazie la reședința oficială a monarhului din Irlanda de Nord.

În timpul petrecerii, cuplul a plantat un copac în incinta castelului pentru a marca încoronarea, după scurta audiență a regelui cu secretarul Irlandei de Nord, Chris Heaton-Harris.

Ieri a fost prima zi a vizitei lor de două zile în Irlanda de Nord. Aceasta este prima dată când Regele Charles și Regina Camilla vizitează Irlanda de Nord de la Încoronare.

Ținuta complet albă îi dă Reginei un aer distins. Cu câteva ore mai devreme, la primul angajament regal, noua suverană a optat pentru un verde mentă, care i-a venit fabulos.

regina camilla (7) jpg

Garderoba reginei a suferit transformări radicale, în sensul că acum este mult mai simplă, urmând stilul clasic, care se potrivește de minune vârstei și statutului Maiestății Sale.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Dineul de la Monaco, Prinții de Monaco, Charlene și Albert, Facebook jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (1) jpg
Sussex și copiii la Montecito, Profimedia (2) jpg
Cele mai frumoase rochii de mireasă  Grace Kelly jpeg
Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg
regin camilla (5) jpg
Regina Mathilde a Belgiei la maratonul de la Bruxelles   pagina oficiala (1) jpg
confidenta regina camilla (1) jpg
Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg
Printul George, Getty (1) jpg
louis si regele charles (4) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
William și Harry, Getty (1) jpg
Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg
Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (4) jpg
regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg