Regina Camilla, elegantă într-o ținută all-white, a marcat încoronarea cu un gest inedit, alături de Rege

25 mai, 2023

Elegantă, spectaculoasă și parcă înfloritoare, cu o atitudine de regină pe care nu a mai avut-o până acum. Camilla a avut o apariție de succes în vizita regală surpriză din Irlanda de Nord, alături de Regele Charles.

Camilla și Charles în Irlanda de Nord, mai 2023, Getty (5) jpg

În prima parte a vizitei, cuplul regal a fost prezent la inaugurarea unei grădini din Newtownabbey.

În timpul vizitei în Irlanda de Nord, Regele Charles și Regina Camilla au avut parte și de un moment neașteptat, au tăiat un tort la vizita de inaugurare a noii Grădini a Încoronării. Majestățile Lor s-au întâlnit cu proiectanții grădinii și cu reprezentanți ai organizațiilor comunitare și caritabile. Cuplul regal a aflat totodată că Grădina marchează începutul unei noi inițiative ecologice pentru Antrim and Newtownabbey Borough Council.

Apoi, cei doi au ținut să marcheze cu această ocazie recenta lor încoronare, într-unul dintre cele mai inedite moduri. Regele Charles al III-lea al Marii Britanii și Regina Camilla au plantat împreună un pom, care să devină simbolul încoronării lor.

Camilla și Charles în Irlanda de Nord, mai 2023, Getty (1) jpg

Regele Charles și Regina Camilla au participat în după-amiaza zilei de ieri la o petrecere în grădină la Castelul Hillsborough, în timpul vizitei lor de două zile în Irlanda de Nord.

Camilla, în vârstă de 75 de ani, a fost ca de obicei, elegantă, într-o ținută complet albă, în ​​timp ce soțul ei, Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, și-a făcut apariția elegant, într-un costum bleumarin și cravată albastru deschis pentru această ocazie la reședința oficială a monarhului din Irlanda de Nord.

În timpul petrecerii, cuplul a plantat un copac în incinta castelului pentru a marca încoronarea, după scurta audiență a regelui cu secretarul Irlandei de Nord, Chris Heaton-Harris.

Ieri a fost prima zi a vizitei lor de două zile în Irlanda de Nord. Aceasta este prima dată când Regele Charles și Regina Camilla vizitează Irlanda de Nord de la Încoronare.

Ținuta complet albă îi dă Reginei un aer distins. Cu câteva ore mai devreme, la primul angajament regal, noua suverană a optat pentru un verde mentă, care i-a venit fabulos.

regina camilla (7) jpg

Garderoba reginei a suferit transformări radicale, în sensul că acum este mult mai simplă, urmând stilul clasic, care se potrivește de minune vârstei și statutului Maiestății Sale.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg