Regina Camilla glumește și spune ce titlu ar vrea să confiște de la soțul său, Regele Charles

13 iunie, 2024

Regina Camilla s-a simțit minunat în timpul unei vizite la expoziția Gardening Bohemia de la The Garden Museum pe 12 iunie 2024 în Londra, Anglia.

Regina Camilla la expoziția Gardening Bohemia, GettyImages (1) jpg

Se pare că Regina a pus ochii pe unul dintre patronajele regelui! Ea a glumit și a spus în timpul vizitei de miercuri că poate îl lasă pe soțul său fără patronajul de la Muzeul Grădinilor, dând de înțeles că este ceva ce i s-ar potrivi ei mult mai bine.

Camilla, în vârstă de 76 de ani, a descris Muzeul Grădinilor din Londra drept „un loc super special”, deoarece și-a efectuat deja a treia vizită în decurs de un an.

O mare iubitoare de flori și grădinărit, a savurat fiecare centimetru parfumat de natură de acolo. Astfel de ieșiri regale îi dau forța de a continua, căci situația recentă a monarhiei a obligat-o să fie foarte activă. Camilla nu mai are timp acum să stea acasă și să facă lucrurile care îi hrăneau sufletul odinioară: grădinărit, plimbări în natură sau gătit cu ingrediente naturale.

Miercuri i-a făcut o plăcere deosebită să participe la o nouă expoziție despre grădinile asociate femeilor din celebrul grup de artiști Bloomsbury.

Și într-un discurs improvizat, Regina a glumit în fața invitaților, printre care prezentatorul TV și florarul regal Shane Connolly: „Nu știu câte vizite am făcut aici – destul de multe. Știu că se află sub patronajul soțului meu, dar poate îl conving să îl preiau eu.”

„Este un loc atât de special, încât de fiecare dată când sunt invitată, accept cu mare drag, e o plăcere și o onoare! Cred că această expoziție minunată care celebrează femeile în grădină este atât de importantă.”

Apoi a adăugat: „Sunt atât de bucuroasă că celebrați femeile minunate, pasionate de grădinărit! E grozav! Da, ne place grădinăritul și merităm. De cele mai multe ori, se găsesc multe motive de sărbătorire a bărbaților, așa că da, faceți o treabă genială aici, s-o continuăm.”

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Alina și Nicolae ai României Facebook jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Leonor si Sofia mici in copilărie Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei   GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei   Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg