Regina Camilla i-a mulțumit lui Piers Morgan pentru atacurile la adresa lui Meghan Markle

29 noiembrie, 2023

Jurnalistul Omid Scobie pune un adevărat drob de sare peste rana deschisă de plecarea intempestivă a Prințului Harry și a lui Meghan Markle din Marea Britanie și de acuzațiile lor incisive la adresa Familiei Regale britanice.

Camilla și Meghan nu au fost în cele mai cordiale relații. FOTO: Profimedia
Camilla și Meghan nu au fost în cele mai cordiale relații. FOTO: Profimedia

Odată deschis apetitul pentru dezvăluirile din culisele Palatului Buckingham, cu greu mai poate fi oprit. Și, cu fiecare volum publicat, aflăm că familiile ce trăiesc dincolo de gardurile bine păzite se află secrete, răutăți, invidii și răzbunări greu de digerat.

Iar de „sita” lui Omid Scobie, jurnalistul transformat peste noapte în biograf regal odată cu lansarea cărții „Endgame”, nu a scăpat nici Regina Camilla, pe care o portretizează ca fiind destul de răutăcioasă, cel puțin în relație cu nora lui Charles, Meghan Markle.

Chipurile, Regina Camilla a profitat de un moment în care l-a întâlnit pe Piers Morgan, pentru a-i întinde mâna și pentru a-i mulțumi că a numit-o pe Meghan Markle „prințesa Pinocchio" - Piers Morgan care, de ani de zile, a folosit platforma de co-prezentator al emisiunii „Good Morning Britain” pentru a o defăima și a o ridiculiza pe Meghan. Totul a ajuns la apogeu în martie 2021, în urma interviului acordat de Ducii de Sussex la lui Oprah Winfrey, când Piers a făcut o criză de furie în direct, care a dus la concedierea sa.

Ulterior, el a semnat o rubrică pentru „Daily Mail”, pe care a folosit-o tot pentru a o denigra și a o ataca pe Ducesa de Sussex, punând la îndoială faptul că aceasta ar fi avut cu adevărat gânduri sinucigașe înainte de a părăsi Palatul Buckingham val-vârtej. Ba chiar s-a referit la ea spunând că „nu aș crede-o nici dacă mi-ar citi un buletin meteo”. Și, cam în aceeași perioadă, Piers Morgan s-a lăudat cu faptul că un membru al Familiei Regale i-au „mulțumit" pentru ceea ce a spus despre soția Prințului Harry. Acum, Omid Scobie a dezvăluit cine este acel membru.

Potrivit lui Omid Scobie, Regina Camilla a aprobat porecla de „prințesa Pinocchio" dată lui Meghan Markle și i-a trimis și un mesaj lui Piers Morgan pentru a-i mulțumi că „a apărat Firma". Scobie mai susține că un consilier de la Palat i-a spus apoi că Regina Camilla nu va aborda niciodată public subiectul sau „nu îi va vorbi de rău pe alții", dar a spus că a simțit o „recunoștință" că „cineva a luat poziție" față de afirmațiile lui Meghan Markle.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg