Regina Camilla își continuă ieșirile regale. În cea mai recentă, a povestit cum se simte Charles

9 februarie, 2024

Maiestatea Sa a avut o ieșire publică în Salisbury, prima de când Regele Charles s-a retras la Sandringham. Regina Camilla face tot posibilul să transmită vibrații pozitive, inclusiv prin vestimentație.

Regina Camilla în Salisbury, Getty jpg

Soția Regelui Charles a fost toată numai un zâmbet, oferind astfel optimismul subtil pe care toată lumea îl așteaptă. Camilla a fost ca o primăvară, într-un palton alb, cu cizme negre și o superbă broșă în piept.

Regina Camilla în Salisbury, Getty (3) jpg

Regina britanică a oferit o actualizare despre starea de sănătate a Regelui Charles, joi, în timpul primei sale ieșiri publice, de când a fost dezvăluită vestea neașteptată potrivit căreia Maiestatea Sa suferă de cancer!

Regina Camilla a participat la o seară muzicală la Catedrala din Salisbury pentru a sărbători munca organizațiilor caritabile locale, inclusiv Wiltshire Bobby Van Trust, Wiltshire Air Ambulance și Community First – Youth Action Wiltshire, precum și organizațiile caritabile regimentare ale Grenadier Guards și The Rifles.

Vorbind cu Ben Abbott, în vârstă de 40 de ani, un paramedic pentru îngrijiri critice de la Wiltshire Air Ambulance, Maiestatea Sa a povestit despre starea de sănătate a Regelui. Camilla a spus: „Se descurcă extrem de bine în aceste circumstanțe, este foarte emoționat de toate scrisorile și mesajele pe care publicul le-a trimis de pretutindeni – este foarte încurajator”.

Regina a fost și protagonista unor imagini adorabile, în timp ce înmâna umbrela unor persoane din comitetul organizator din Catedrala din Salisbury

În calitate de patron al organizațiilor menționate mai sus, Regina și-a făcut apariția cu tot dragul, era foarte bine dispusă și părea că se bucură de întâlnire, chiar dacă avusese un drum anevoios, prin frig și ploaie.

Pentru această ocazie, Camilla a optat pentru o combinație cromatică imbatabilă: alb-negru, care îi vine de minune. Singura ”pată de culoare” a fost smaraldul din piept, sub forma unei cochete broșe.

La sosire, a fost întâmpinată de un locotenent Lord și de reverendul canonic Anna Macham. Apoi a avut o scurtă interacțiune cu demnitari locali și personal din prima linie de la organizațiile caritabile.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Meghan Markle, Brooke Shield si Katie Couric  Profimedia, Instagram jpg
Harry și Meghan, nuntă, Sussex, Profimedia (1) jpg
Lady Louise GettyImages 1252743474 jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury  profimedia 0292149991 jpg
Charles și Camilla la Holyroodhouse, Getty jpg
Sarah Ferguson foto GettyImages 1874591105 jpg
Regina Camilla și Regele Charles (7) jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (2) jpg
Kate Middleton a primit o cerere în căsătorie foto  GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (2) jpg
Prințesa Victoria și copiii, Getty Images (4) jpg
Regele Juan Carlos si Fernando Alonso la Marele Premiu al Bahrainului  profimedia 0852942308 jpg
Prințesa Diana sursa  GettyImages jpg
meghan markle gettyimages jpeg
Kate Middleton (55) jpg