Regina Camilla își continuă ieșirile regale. În cea mai recentă, a povestit cum se simte Charles

9 februarie, 2024

Maiestatea Sa a avut o ieșire publică în Salisbury, prima de când Regele Charles s-a retras la Sandringham. Regina Camilla face tot posibilul să transmită vibrații pozitive, inclusiv prin vestimentație.

Regina Camilla în Salisbury, Getty jpg

Soția Regelui Charles a fost toată numai un zâmbet, oferind astfel optimismul subtil pe care toată lumea îl așteaptă. Camilla a fost ca o primăvară, într-un palton alb, cu cizme negre și o superbă broșă în piept.

Regina Camilla în Salisbury, Getty (3) jpg

Regina britanică a oferit o actualizare despre starea de sănătate a Regelui Charles, joi, în timpul primei sale ieșiri publice, de când a fost dezvăluită vestea neașteptată potrivit căreia Maiestatea Sa suferă de cancer!

Regina Camilla a participat la o seară muzicală la Catedrala din Salisbury pentru a sărbători munca organizațiilor caritabile locale, inclusiv Wiltshire Bobby Van Trust, Wiltshire Air Ambulance și Community First – Youth Action Wiltshire, precum și organizațiile caritabile regimentare ale Grenadier Guards și The Rifles.

Vorbind cu Ben Abbott, în vârstă de 40 de ani, un paramedic pentru îngrijiri critice de la Wiltshire Air Ambulance, Maiestatea Sa a povestit despre starea de sănătate a Regelui. Camilla a spus: „Se descurcă extrem de bine în aceste circumstanțe, este foarte emoționat de toate scrisorile și mesajele pe care publicul le-a trimis de pretutindeni – este foarte încurajator”.

Regina a fost și protagonista unor imagini adorabile, în timp ce înmâna umbrela unor persoane din comitetul organizator din Catedrala din Salisbury

În calitate de patron al organizațiilor menționate mai sus, Regina și-a făcut apariția cu tot dragul, era foarte bine dispusă și părea că se bucură de întâlnire, chiar dacă avusese un drum anevoios, prin frig și ploaie.

Pentru această ocazie, Camilla a optat pentru o combinație cromatică imbatabilă: alb-negru, care îi vine de minune. Singura ”pată de culoare” a fost smaraldul din piept, sub forma unei cochete broșe.

La sosire, a fost întâmpinată de un locotenent Lord și de reverendul canonic Anna Macham. Apoi a avut o scurtă interacțiune cu demnitari locali și personal din prima linie de la organizațiile caritabile.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg