Regina Camilla își face prima apariție după vacanța de Paște pentru o cauză dragă inimii sale

17 aprilie, 2024

Maiestatea Sa a stat toată săptămâna trecută în Scoția, alături de Regele Charles. Camilla face tot posibilul să îmbine timpul petrecut alături de omul său drag cu îndatoririle regale, ușor neglijate de monarhie anul acesta.

Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg

Pe 16 aprilie însă, Regina Marii Britanii a dat startul evenimentelor regale, cu o cauză foarte dragă sufletului său.

Camilla a primit la Palatul Buckingham din Londra femei implicate într-un program de schimbare a vieților, de la organizația de caritate SafeLives. Această organizație se află sub înaltul său patronaj. Tinerele cu vârste cuprinse între 14-20 de ani ajută la ghidarea răspunsului organizației caritabile la problemele cu care se confruntă tinerii, cu un accent deosebit pe explorarea și promovarea relațiilor sănătoase.

Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (1) jpg

Practic, de marți, Regina și-a reluat îndatoririle regale. Urmează și William, joi. Regalii au fost foarte discreți în vacanța de Paște, pe care au ales s-o petreacă în familie, în această perioadă grea, când doi membri importanți au cancer și fac terapii: Regele Charles și Prințesa Kate.

Camilla s-a fotografiat cu musafirele ei și a stat de vorbă pe îndelete. Regina a fost foarte elegantă și de data aceasta: a purtat o rochie neagră, care avea mâneci din voal, animal print.

Camilla, în vârstă de 76 de ani, continuă să crească gradul de conștientizare cu privire la problema abuzului domestic și la cea mai recentă întrunire SafeLives a susținut un program la nivel național.

Maiestatea Sa a salutat patru reprezentante ale organizației cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani și au încercat împreună să găsească variante cât mai bune pentru organizație, pentru a-și face auzită vocea! Una dintre sugestii a fost promovarea în școli.

Una dintre ”agentele schimbării”, Maya, în vârstă de 20 de ani, i-a spus Reginei Camilla că au dus recent campania în Parlament și că s-au întâlnit cu secretarul pentru Educație, pentru a face lobby în vederea modificărilor îndrumărilor academice naționale.

Maya i-a spus Majestății Sale: „Copiii trebuie să se simtă mai puțin singuri, să aibă sentimentul că sunt mai puternici, că au voce. O parte din munca noastră se referă la conștientizare și de aceea ne-am dus campania în Parlament. Ne-am întâlnit cu Gillian Keegan și am discutat despre modalitățile în care poate să schimbe curricula, fiind vital să putem face schimbări.”

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg