”Regina Camilla nu va salva monarhia, care a intrat în criză și fierbe.” Cine trage semnalul de alarmă?

6 aprilie, 2023
Charles și Camilla (2) jpg

Cu exact o lună înainte de încoronarea Regelui Charles al III-lea și a Reginei consoartă Camilla, un expert regal atenționează în legătură cu o criză despre care spune că nu are cum să fie evitată, ba chiar că ar fi început deja.

Spiritele s-au încins teribil joi dimineață, în cadrul emisiunii ”Good Morning, Britain.” Aici, expertul regal Jack Royston a avertizat cum că regina Camilla nu va salva monarhia. Corespondentul regal avertizează că ”o bombă cu ceas e pe cale să explodeze”, iar aceasta ar fi fost asamblată încă din momentul interviului istoric de la Oprah al Ducilor de Sussex.

Între timp, regina consoartă Camilla a devenit simplu, peste noapte, Regina Camilla, așa cum se specifică inclusiv pe invitația regală la încoronare.

Trimisă de contele mareșal la ordinul Regelui Charles al III-lea către cei 2.000 de invitați care vor asista la încoronarea din 6 mai 2023, această planșă ornamentată, decorată cu flori de câmp și animale sălbatice, conține motive cu o semnificație foarte specială. Lista invitaților nu a fost încă dezvăluită.

La nunta din 2005 a lui Charles cu Camilla, se presupunea că aceasta nu va putea purta niciodată titlul simplu de regină.

Gazda de la emisiunea ”Good Morning Britain”, Kate Garraway, a vrut să știe dacă totuși Camilla poate salva monarhia.

Jack Royston a răspuns: „Toate-s bune și frumoase, dar monarhia are o problemă enormă, care nu pleacă niciunde. Este o bombă cu ceas care așteaptă să explodeze. Charles și Camilla nu se află pe lista preferaților britanicilor. Noii suverani să zicem că sunt susținuți de cei mai în vârstă, însă tinerii sunt complet reticenți vizavi de ideea de monarhie.”

Expertul regal este de părere că monarhia fierbe la foc mic încă de la momentul interviului realizat de Oprah, cu Prințul Harry și Meghan Markle care tocmai abandonaseră Firma, așa cum este denumită codat monarhia.

„Începând cu luna ianuarie, ca urmare a publicării cărții lui Harry, 52% dintre tinerii cu vârsta între 18 și 24 de ani s-au poziționat în favoarea abolirii monarhiei”, a adăugat Jack.

”E privită ca o noutate, poate părea că tinerii sunt mai radicali decât cei în vârstă, dar problema există, mocnește și va crește, până în punctul în care nu va mai putea fi ignorată.”

Charles și Camilla sunt destul de rece primiți de către britanici, demonstrând că cele mai sumbre temeri se pot adeveri. Ce membru regal mai poate avea carisma și respectul de care se bucura Regina Elisabeta a II-a?

Monarhia poate ajunge, în câțiva ani, o cenușăreasă. Ce suveran va mai rezista vreodată pe Tron 70 de ani, ca răposata regină?

Kate Middleton cu diademă (1) jpg

Din păcate, nici William nu le dă mari speranțe britanicilor. Singura persoană cu carismă de regină pare a fi Kate Middleton, Prințesa de Wales ce-i va urma Camillei.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Imparateasa Michiko si Imparatul Akihito   Profimedia jpg
Regele Charles Regina Camilla Regina Elisabeta Foto Facebook Profimedia jpg
Prințul Haakon, Prințesa Mette Marit, Marius Borg, Prințul Sverre, Prințesa Ingrid   Heijo Junge, Casa Regală norvegiană jpg
Raine Spencer, mama vitregă a Prințesei Diana   Profimedia jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Regele Charles și Regina Camilla au aterizat la Sydney, Profimedia (2) jpg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto Istagram png
Regele Mohammed al Marocului și fiul său, Prințul Moștenitor Mulay Al Hassan  Casa Regală marocană jpg
Harry, Meghan, Duci de Sussex, Profimedia jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg