Regina Camilla radiază după vacanța cu Regele Charles la Balmoral! Îmbrăcată în bleu, a făcut furori

6 septembrie, 2024

Regina Camilla a efectuat prima sa vizită la English National Ballet de când a devenit patroană la începutul acestui an a acestei instituții.

Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg

Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a uimit cu apariția sa într-o rochie albastră superbă, fiind întâmpinată la sosire de Sir Rupert Gavin, președintele English National Ballet, și de Aaron S. Watkin, directorul artistic.

În timpul vizitei sale, Regina Camilla a urmărit repetițiile unui nou spectacol „Spărgătorul de nuci” și versiunea reimaginată a lui Akram Khan a spectacolului „Giselle”, care revine la Londra în septembrie pentru prima dată în ultimii cinci ani. Ea a avut apoi ocazia să discute cu unii dintre dansatorii implicați. English National Ballet, care sărbătorește în prezent cea de-a 75-a stagiune, continuă să adauge în program noi spectacole revoluționare, în timp ce celebrează tradiția marelui balet clasic, fiind aclamat pentru excelență artistică și creativitate.

Regina Camilla a urmărit, de asemenea, ENBEldersCo, care este grupul de performanță al instituției pentru persoanele de peste 55 de ani, înainte de a merge la Atelierul de costume, unde sunt realizate costumele pentru English National Ballet.

În cele din urmă, Regina Camilla a participat la o recepție în Holloway Production Studio pentru a asculta părerile personalului și ale dansatorilor instituției.

Regina Camilla s-a întors marți la muncă după vacanța de vară, cu o vizită la un centru oncologic din Bath. Ea a profitat de această vizită pentru a oferi o actualizare rară privind starea de sănătate recentă a Regelui Charles. Ea a declarat că monarhul, care a fost diagnosticat cu o formă necunoscută de cancer în februarie, „se simte foarte bine”. 

Regina Camilla s-a întâlnit cu un număr de pacienți care primesc tratament la centru, inclusiv cu Sandy Tyler, care avea a doua ședință de chimioterapie și cu Hilary Marson, care se află la a patra ședință. Regina Camilla a remarcat că Sandy purta o pălărie specială, care ajută la prevenirea căderii părului în timpul tratamentului. Accesoriul inovator acționează interesant, prin reducerea fluxului de sânge către scalp, ceea ce ajută și la reducerea medicației de tip chimio care pătrunde în zonă. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg