Regina Camilla s-a reunit cu fostul soț Andrew Parker Bowles în cadrul unui eveniment emoționant, de adio

24 mai, 2024

Regele Charles a lipsit de la această ocazie emoționantă, în timp ce cei doi foști soți și-au luat adio de la un om drag.

Regina Camilla Foto Getty Images (6) jpg

Camilla și fostul ei soț Andrew Parker Bowles au fost văzuți joi participând la înmormântarea căpitanului Ian Farquhar, un prieten apropiat de-ai Regelui Charles. Între Căpitanul Ian și monarh existase o prietenie strânsă, iar bărbatul fusese în serviciul ecvestru al bunicii lui Charles, regretata Regină Mamă și era cunoscut drept un vânător pasionat.

Militarul în vârstă de 78 de ani a murit la vârsta de 78 de ani, legiștii constatând că decesul a survenit din cauza asfixiei posturale, ceea ce se poate întâmpla atunci când poziția cuiva îi împiedică să respire adecvat.

Deși Charles a lipsit de la înmormântare, soția sa Camilla, în vârstă de 76 de ani, a participat la eveniment și a fost foarte elegantă într-o rochie bleumarin, cu geantă asortată.

La înmormântare a fost prezent și fostul soț al Camillei, Andrew Parker Bowles, care a purtat un costum negru și cămașă albastru deschis pentru ocazie. Fostul militar a fost văzut mergând în baston.

Aducându-i un omagiu prietenului său după moartea sa, Andrew Parker Bowles a spus pentru Mail că regretatul Ian a fost „sălbatic ca un șoim în tinerețe, dar întotdeauna foarte distractiv” și a adăugat că pasionatul vânător va ”rămâne în istorie ca unul dintre marii Maeștri în dresaj canin de vânătoare”.

Slujba de pomenire pentru căpitanul Ian a avut loc la Biserica Sf. Mihail și Toți Îngerii din Badminton Estate, Gloucestershire.

Se știe deja că Regele Charles își triază evenimentele publice cu foarte mare atenție. Indubitabil este mult mai activ, căci a primit undă verde de la medici, însă nu face excese și preferă evenimentele vesele sau în natură. Recent a fost la o expoziție florală, care i-a mers direct la suflet, se știe cât de mult adoră să stea printre flori și plante.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei  Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024  Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza  Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia  GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate  Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor la Trooping the Colour 2024 profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica  Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg
Louis Ducruet si Marie Ducruet, Printul Albert de Monaco, Printesa Stephanie de Monaco, Camille Gottlieb  GettyImages 1747255950 jpg
Lady Gabriella Kingston Regele Charles si Regina Camilla jpg