Regina Camilla sau Ducesa Sophie? Cine s-a îmbrăcat mai bine la petrecerea în grădină, în Scoția?

3 iulie, 2024

Regina Camilla și Sophie, Ducesa de Edinburgh, și-au asortat ținutele la petrecerea de ieri, din Scoția, dată de Regele Charles!

Regina Camilla Ducesa Sophie Foto Getty Images jpg

Pe 2 iulie, Regina Camilla și Ducesa Sophie, cumnatele regale, au avut apariții elegante în ținute bleu la o petrecere în grădină la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh, organizată în timpul Săptămânii Regale din Scoția.

Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, și Sophie, în vârstă de 59 de ani, au participat la eveniment alături de soții lor, Regele Charles și Prințul Edward, și ambele au purtat ținute în nuanțe de albastru. Regina a purtat o rochie palton și o pălărie albastru deschis, în timp ce Ducesa de Edinburgh a purtat o rochie albastru pal cu mânecă scurtă, cu o pălărie îndrăzneață.

Se știe că membrii familiei regale își coordonează ocazional ținutele în nuanțe complementare pentru evenimente oficiale, pentru a crea o imagine vizuală unitară.

Karen Haller, psiholog comportamental al culorilor și autoare a cărții The Little Book of Color, a vorbit anterior pentru MyLondon despre tendința lui Kate Middleton și a Prințului William de a-și coordona ținutele în nuanțe de albastru cu hainele purtate de copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

„Ei se reunesc ca o familie, se reprezintă ca o unitate coerentă", a spus Haller. „Când vine vorba de psihologia culorilor, albastrul mai închis comunică faptul că ești într-o poziție de autoritate, demn de încredere și pe care te poți baza".

Regina Camilla și Ducesa Sophie nu sunt singurii membri ai familiei regale care și-au asortat recent ținutele la un eveniment oficial. Prințesa Beatrice, Prințesa Eugenie și Zara Tindall s-au asortat în ținute roz și albe la petrecerea din grădina Palatului Buckingham, pe 21 mai. Ele au apărut la evenimentul din grădină unde l-au sprijinit pe vărul lor, Prințul William. La multe evenimente el participă singur, Kate Middleton e în recuperare și face chimioterapie după ce a fost diagnosticată cu cancer. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Trooping the Colour   GettyImages 2157666051 jpg
Maria Sharapova logodnic Alexander profimedia 0886927334 jpg
Principesa Sofia si Constanta Iorga la Ziua de 4 iulie a SUA   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale  (5) jpeg
Charlotte Diana Meghan colaj jpg
Printul Vincent si tatal sau, Regele Frederik al Danemarcei   profimedia 0886736249 jpg
Regina Letizia Regele Felipe și Sofia GettyImages 2160437760 jpg
Regina Mary în Groenlanda Foto Instagram jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images jpg
Prințul William în Scoția Foto Getty Images (2) jpg
Printesa Olympia si Printul Pavlos al Greciei   profimedia 0886332661 jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2160248702 jpg
poza oficiala botez archie jpeg
Poppy Delevingne   Instagram 2 jpg
harry archie meghan markle jpeg
Regele Juan Carlos si fiul sau, Regele Felipe al Spaniei   GettyImages 478253618 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Charles în Scoția Foto GettyImages jpg
Printesa Kate, Regina Letizia si Printesa Mette Marit  Getty Images jpg