Regina Camilla se declară șocată! E vorba despre pierderi financiare de milioane de euro

10 ianuarie, 2024

Se pare că Regina Camilla a fost uimită când a aflat despre pierderile financiare semnificative, care ajung la milioane de euro, suferite de victimele escrocheriilor în urma întâlnirilor online.

Regina Camilla la dineul pentru președintele Republicii Coreea (2) jpg

Regina Camilla a fost șocată după ce a auzit de milioanele de euro pierdute în urma unor escrocherii cu întâlniri online. Regina Camilla l-a intervievat pe Peter James, autorul serialului polițist Roy Grace, pe platoul de filmare.

În primul ei podcast din The Queen's Reading Room, Peter James a povestit că a scris un roman despre escrocheriile în materie de întâlniri online după ce poliția i-a dat fișiere anonime despre victime.

El a spus: "A fost o doamnă - 4 milioane de lire sterline, și au fost mai multe la 400.000 de lire sterline, 200.000 de lire sterline". Regina Camilla a exclamat: "4 milioane de lire sterline... Doamne.", notează The Express

De ce regretata Elisabeta a decis să îi acorde titlul de regină consoartă Camillei

Regina Elisabeta a II-a i-a dat binecuvântarea Reginei Camilla și a dorit ca aceasta să fie intitulată "regina consort" atunci când fiul ei, acum Regele Charles, va deveni monarh, dintr-un motiv foarte special, susține un expert regal. Regretatul monarh a făcut acest anunț în ajunul Jubileului său de Platină, în 2022.

La momentul respectiv, Regina Elisabeta a declarat: „Când, fiul meu Charles va deveni rege, știu că îi veți acorda lui și soției sale Camilla același sprijin pe care mi l-ați acordat mie; și este dorința mea sinceră ca, atunci când va veni acel moment, Camilla să fie cunoscută sub numele de regina consort".

Ulterior, fostul majordom regal Paul Burrell, care a servit-o pe fosta soție a Regelui Charles, Prințesa Diana, din 1987 până la moartea acesteia, în august 1997, a speculat că ar fi putut exista un incident între răposata Regina Elisabeta și fiul ei, care a dus ulterior la schimbarea în privința Camillei, scrie The Express. Paul Burrell a descris-o pe Prințesa Diana ca fiind "cea mai bună regină pe care nu am avut-o niciodată", înainte de a discuta despre susținerea publică a Reginei Elisabeta pentru Camilla.

Vorbind despre moartea Dianei, care va fi redată în ultimul sezon al serialului The Crown, el a spus: „Cred că mulți oameni simt că nu este corect, simt că nu așa ar fi trebuit să se termine acest basm și se agață de faptul că a fost o mamă tânără și a murit atât de tragic”. El a adăugat că este posibil ca Charles să se fi dus la răposata sa mamă și să fi pledat pentru aprobarea Camilei, astfel încât publicul să o accepte. „Cred că oamenii din această țară simt cu adevărat că Diana este cea mai bună regină pe care nu am avut-o niciodată și că era locul ei de drept. (...)

Cred că Charles s-a dus la mama lui și i-a spus: "Dacă spui asta, oamenii vor crede și vor accepta, pentru că bunăvoința ta este primordială. Dacă tu mori și eu spun asta, ei nu vor accepta”, a spus fostul majordom.

Ulterior, fostul majordom a explicat că el crede că Regele Charles a făcut tot ce i-a stat în putință pentru reabilitarea Reginei Camilla în ochii publicului. „Cred că asta este o problemă pentru publicul larg, să o vadă pe Camilla purtând o coroană și fiind numită regină”, a încheiat el.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg