Regina Camilla, superbă în verde. A mers la o întrunire de suflet

16 noiembrie, 2023

Soția Regelui Charles s-a întâlnit cu femei lider la un eveniment de suflet, în legătură cu combaterea violenței domestice.

Regina Camilla, 15 noiembrie, Getty jpg

Regina Camilla a fost întâmpinată călduros de Patricia Scotland, secretarul general al Commonwealth-ului, baronesa din Scoția, la Marlborough House.

Evenimentul Commonwealth Women Leader este foarte important și se concentrează pe prevalența violenței domestice și pe efectele acesteia asupra sănătății fizice și mentale a femeilor și a copiilor, pe capacitatea de a aduce schimbări pozitive în rândul populațiilor greu accesibile din Commonwealth.

Regina Camilla 1, 15 noiembrie, Getty jpg

Regina Camilla a apărut grațioasă și foarte implicată în problemele sociale, participând la o întrunire esențială din Londra, concentrată pe combaterea violenței domestice în Commonwealth.

Evenimentul, desfășurat miercuri după-amiază la Marlborough House, a reunit femei lideri pentru a discuta și a aborda problema critică a protejării femeilor și copiilor împotriva violenței domestice.

La sosirea ei, Camilla a fost întâmpinată călduros de secretarul general al Commonwealth-ului, baronesa din Scoția, la sediul Commonwealth-ului din centrul Londrei.

Îmbrăcată elegant într-o rochie lungă verde pădure de la Anna Valentine, prezența Camillei a subliniat importanța evenimentului.

Verdele pare noul favorit al soției Regelui Charles, căci este a doua oară în această săptămână când Regina Camilla se drapează în verde.

Întocmai ca regretata Elisabeta a II-a, nici actuala regină nu se ferește de culori tari, îmbrăcând fără ezitare albastru electric sau verde tare, roșu, mov și orice altă culoare intensă. Important este că-i vin toate foarte bine și regina este chiar lăudată în ultima vreme pentru stilul șic abordat.

Ce-i drept, în spatele ușilor închise, la un moment dat, potrivit unor surse de la Palat, Regina Camilla mărturisea că îi este dor de perioada sa liniștită, când putea să poarte jeanși toată ziua și să gătească în bucătărie.

Acum cuplul regal are numeroase întruniri la care trebuie să participe, mai ales având în vedere că membrii regali activi sunt din ce în ce mai puțini.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg