Regina cea cool lovește din nou! Letizia, într-o spectaculoasă rochie mentă, la parada de Ziua Națională

12 octombrie, 2022

Cuvintele la superlativ nu sunt de ajuns pentru a descrie cât de spectaculoasă a fost azi Regina Letizia.

regina letizia GettyImages 2 jpg

Regina Letizia a participat astăzi la Madrid împreună cu soțul ei, Regele Felipe, și cu fiica lor cea mică, Prințesa Sofia, la parada militară de Ziua Națională a Spaniei. Pentru această ocazie, regina în vârstă de 50 de ani a ales o rochie verde mentă cu buline, de la brandul Vogana, în care a arătat pur și simplu uluitor.

Rochia dintr-o țesătură transparentă are un gât înalt și mâneci clopot cu fante mari, cu vedere la brațele goale ale Letiziei.

Rochia are un design fluid, cu o fustă în linie evazată și croială vaporoasă și un corset cu detalii deosebite. Regina Letizia a combinat această piesă vestimentară delicată - o sursă de inspirație dacă ești în căutarea unui look de toamnă caldă- cu accesorii albe. Ea a ales o pereche de stilettos cu toc înalt și un clutch rigid, ambele de la brandul spaniol Magrit.

În ceea ce privește bijuteriile, aceasta a ales niște cercei cu perle australiene care s-au văzut perfect, datorită cocului fără cusur pentru care a optat de această dată. Nici Regele Felipe al Spaniei nu s-a lăsat mai prejos, arătând foarte chipeș în uniforma lui militară de ceremonie. Mezina celor doi, Infanta Sofia, în vârstă de 15 ani, a ales o rochie albastră midi, cu buline, în ton cu a mamei sale. Prințesa Leonor, în vârstă de 16 ani, nu a fost prezentă la parada de Ziua Națională, fiind, cel mai probabil, plecată la studii în Țara Galilor.

regina letizia GettyImages  jpg

Ceremonia și paradele au avut loc în Plaza de Lima din Madrid, apoi, Regele Felipe și Regina Letizia au găzduit tradiționala recepție a Zilei Naționale la palatul regal. 12 octombrie este o sărbătoare națională în Spania, zi în care poporul spaniol comemorează istoria țării și moștenirea spaniolă în lume, în special în America.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady Susan Hussey  profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei  RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg