Regina consoartă Camilla drapată în diamante, în prima vizită de stat de când Charles este monarh

30 martie, 2023
FotoJetRegiiUK jpg

Regina consoartă Camilla a purtat colierul cu diamante al Reginei Elisabeta la banchetul de stat de aseară.

Regina consoartă Camilla s-a mândrit cu diamantele sale, în prima vizită de stat la care participă, de când soțul său a ajuns pe Tronul Marii Britanii.

Consoarta regală în vârstă de 75 de ani a făcut o impresie plăcută la banchetul de stat de aseară, când a purtat bijuteriile regretatei Regine Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Charles și Camilla, vizită de stat în Germania (1) jpg

Regina consoartă Camilla s-a împodobit cu tiara Greville și cu un sofisticat colier masiv cu diamante. Ținuta sa spectaculoasă a fost completată de cercei extravaganți, tot cu diamante, dar și de o brățară la fel, extrem de prețioasă, cu diamante.

Regina consoartă Camilla a fost superbă într-o rochie lungă, cu mâneci lungi, neagră, cu detalii și inserții argintii, care făceau un tot comun armonios cu bijuteriile spectaculoase. De asemenea, Regele Charles în vârstă de 74 de ani a fost extrem de elegant, în ținuta sa white-tie, maximul de eleganță posibil. Cele mai luxoase și regale evenimente au acest cod vestimentar white-tie, unde domnii optează pentru frac și papion alb.

Regele Charles și Regina Camilla au fost oaspeții de onoare ai evenimentului din Berlin, iar la cina diplomatică au strălucit efectiv.

Distinsul cuplu regal s-a fotografiat alături de președintele german Frank-Walter Steinmeier și de soția sa, Frau Elke Budenbender, înainte de a intra în palat pentru a se întâlni cu Angela Merkel, fostul cancelar german.

Vizita oficială de stat se face pentru a marca noua domnie din Regatul Unit, după moartea Reginei Elisabeta a II-a din 8 septembrie 2022, când suverana s-a stins la reședința sa scoțiană, la vârsta de 96 de ani.

Regele Charles și Regina consoartă Camilla urmează să fie încoronați pe 6 mai 2023, într-o ceremonie la care vor fi prezenți cei mai mulți dintre liderii lumii.

Germania este singura țară pe care Regele Charles și Regina consoartă Camilla o vizitează înainte de încoronarea lor din 6 mai, la Londra. Turneul a fost planificat pentru a „sărbători relația Regatului Unit cu Franța și Germania, marcând istoriile, cultura și valorile noastre comune”, a declarat un purtător de cuvânt al palatului atunci când vizita a fost anunțată la începutul acestei luni. Vizita din Franța a fost însă anulată, din cauza revoltelor populare ce sunt în plină desfășurare, populație respingând categoric propunerea conducătorilor țării de a ieși la pensie mai târziu.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg