Regina consoartă Camilla drapată în diamante, în prima vizită de stat de când Charles este monarh

30 martie, 2023
FotoJetRegiiUK jpg

Regina consoartă Camilla a purtat colierul cu diamante al Reginei Elisabeta la banchetul de stat de aseară.

Regina consoartă Camilla s-a mândrit cu diamantele sale, în prima vizită de stat la care participă, de când soțul său a ajuns pe Tronul Marii Britanii.

Consoarta regală în vârstă de 75 de ani a făcut o impresie plăcută la banchetul de stat de aseară, când a purtat bijuteriile regretatei Regine Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Charles și Camilla, vizită de stat în Germania (1) jpg

Regina consoartă Camilla s-a împodobit cu tiara Greville și cu un sofisticat colier masiv cu diamante. Ținuta sa spectaculoasă a fost completată de cercei extravaganți, tot cu diamante, dar și de o brățară la fel, extrem de prețioasă, cu diamante.

Regina consoartă Camilla a fost superbă într-o rochie lungă, cu mâneci lungi, neagră, cu detalii și inserții argintii, care făceau un tot comun armonios cu bijuteriile spectaculoase. De asemenea, Regele Charles în vârstă de 74 de ani a fost extrem de elegant, în ținuta sa white-tie, maximul de eleganță posibil. Cele mai luxoase și regale evenimente au acest cod vestimentar white-tie, unde domnii optează pentru frac și papion alb.

Regele Charles și Regina Camilla au fost oaspeții de onoare ai evenimentului din Berlin, iar la cina diplomatică au strălucit efectiv.

Distinsul cuplu regal s-a fotografiat alături de președintele german Frank-Walter Steinmeier și de soția sa, Frau Elke Budenbender, înainte de a intra în palat pentru a se întâlni cu Angela Merkel, fostul cancelar german.

Vizita oficială de stat se face pentru a marca noua domnie din Regatul Unit, după moartea Reginei Elisabeta a II-a din 8 septembrie 2022, când suverana s-a stins la reședința sa scoțiană, la vârsta de 96 de ani.

Regele Charles și Regina consoartă Camilla urmează să fie încoronați pe 6 mai 2023, într-o ceremonie la care vor fi prezenți cei mai mulți dintre liderii lumii.

Germania este singura țară pe care Regele Charles și Regina consoartă Camilla o vizitează înainte de încoronarea lor din 6 mai, la Londra. Turneul a fost planificat pentru a „sărbători relația Regatului Unit cu Franța și Germania, marcând istoriile, cultura și valorile noastre comune”, a declarat un purtător de cuvânt al palatului atunci când vizita a fost anunțată la începutul acestei luni. Vizita din Franța a fost însă anulată, din cauza revoltelor populare ce sunt în plină desfășurare, populație respingând categoric propunerea conducătorilor țării de a ieși la pensie mai târziu.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg