Regina costumelor! De la negru, la roșu și verde festiv, Letizia adoră ținutele business

20 decembrie, 2022

Trebuie să recunoaștem că în ceea ce privește fashionul, Letizia este o regină atipică. Nimeni nu reușește mai bine să poarte ținute casual, elegante și cool decât regina spanioloaică în vârstă de 50 de ani.

Regina Letizia a Spaniei a ales o ținută simplă, cu un blazer verde și pantaloni asortați, pentru a participa la întâlnirea anuală a directorilor Institutului Cervantes, care a avut loc în Granada.

Letizia a ales un costum într-o nuanță plăcută de verde închis, pe sub care a purtat un tricou alb simplu, iar bijuteriile au fost reduse la minimum.

Acest costum clasic din lână, cu sacou și pantaloni, marca casei de modă Carolina Herrera, este una dintre piesele preferate ale Letiziei. Regina l-a purtat pentru prima oară în 2020, la Premiile Fundației Prințesa de Girona. La momentul respectiv, acest sacou de designer costa 2.590 de dolari.

În ceea ce privește accesoriile, Regina Letizia a optat pentru o pereche de pantofi din piele de la un alt brand spaniol preferat al ei, Magrit, pe care îi poartă frecvent în public încă din anul 2019.

Anul acesta, soția Regelui Felipe al Spaniei a ales frecvent să poarte în public costume cu linie clasică, aproape masculină, care îi scot în evidență silueta subțire și care, cumva, pe Letizia arată mai feminin decât te-ai aștepta.

regina letizia profimedia 0744252990 jpg

Fie că vorbim de costumul roșu complet purtat în timpul vizitei sale recente în Los Angeles, pe care numai regina de 50 de ani îl poate purta atât de șic, sau despre alte piese de acest gen, alese pentru alte apariții publice, e clar că Letizia poate fi încoronată ca regină a costumelor business.

În acest timp, fiica cea mare a Letiziei, Prințesa Leonor, a avut și ea un propriul ei eveniment regal, întâlnindu-se cu voluntari și participanți din programul Crucea Roșie.

Moștenitoarea tronului spaniol s-a prezentat la eveniment cu o ținută business chic, la fel ca mama ei. Prințesa Leonor a ales un taior tot de la Carolina Herrera, brandul preferat al Letiziei, și o piesă pe care a împrumutat-o chiar din garderoba reginei.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}