Regina culorilor! Maxima a Olandei a făcut pasiune pentru o rochie purtată a patra oară

23 octombrie, 2024

Nu doar Regina Letizia ori Prințesa Kate își revitalizează garderoba mai veche. Și Regina Maxima a Țărilor de Jos și-a scos de la naftalină o ținută dintr-o colecție demult trecută, dar care e veselă și cu un vibe tineresc și pe care o tot readuce în față.

Regina Maxima a luat a patra oară la purtare aceasă rochie colorată. FOTO: Profimedia
Regina Maxima a luat a patra oară la purtare aceasă rochie colorată. FOTO: Profimedia

Maxima a Olandei este una dintre reginele care a experimentează cel mai mult stilistic, în sensul că, deși nu prea o vedem încălcând regulile etichetei - de lungime, lipsa transparenței ori de evitare a decolteului și a vestimentației fără mâneci - , ea este cea care abordează cea mai vastă paletă coloristică și cele mai neașteptate imprimeuri și combinații cromatice.

Soției regelui Willem-Alexander îi place să surprindă cu ținutele sale, din care nu lipsesc suprapunerile, culorile vibrante, aplicațiile și accesoriile, dar asta nu înseamnă că e o avidă cumpărătoare de haine noi. De fapt, ea este una dintre reginele care reciclează cele mai multe haine și adoră să dea o nouă viață modelelor pe care le prețuiește chiar și după un deceniu. Cea mai recentă ținută a sa dovedește o dovedește din plin și transmite mesajul foarte la modă că poți activa regula sustenabilității repurtând piese mai vechi din garderoba ta, pe care să le combini mereu diferit.

Aseară, Regina Maxima a fost însoțită de soacra sa, Prințesa Beatrix a Olandei, la un eveniment foarte special în Utrecht, un concert care sărbătorea aniversarea dirijorului Ton Koopman și a Orchestrei și Corului Baroc din Amsterdam. În timp ce mama regelui a optat pentru o eleganță atemporală, într-un ansamblu cu pantaloni negri și sacou de catifea albastră, nora sa a rămas fidelă filonului său argentinian, a ales o rochie cu imprimeu vesel.

Este o rochie midi cu decolteu perkins, mâneci lungi ca de cămașă, realizată de Saloni Lodha, ale cărei creații au fost purtate și de alte femei cunoscute, cum ar fi Michelle Obama. Confecționată din mătase, rochia a fost realizată în diferite versiuni și în diferite tonuri și finisaje, prețul acestora variind între 710 și 755 de euro.

De data aceasta, Maxima a purtat-o cu un palton simplu din stofă neagră, pantofi clasici cu toc înalt și geantă. Deși rochia are deja o estetică izbitoare și puternică și nu ar avea nevoie de niciun accesoriu, Regina Maxima și-a etalat stilul, purtând o pereche de cercei maxi roz și transparenți în formă de lacrimă.

Ultima dată când am văzut acest model a fost în mai 2019, când Regele Willem-Alexander și soția sa au făcut o călătorie oficială în Germania. Anterior, Regina Maxima a purtat rochia în luna ianuarie a aceluiași an și, cu câteva luni mai devreme, în octombrie 2018, când a debutat cu ea.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania colaj jpg
Mary și Frederik în Germania, Profimedia (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla în Australia, Profimedia (5) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg