Regina Elisabeta a dat startul primăverii cu un outfit colorat

20 martie, 2018
The Queen Visits The Royal Academy Of Arts jpeg

Regina Elisabeta a II-a are propriul său calendar, nu ţine cont de vreme! Monarhul britanic a stablit că e timpul pentru primăvară şi s-a îmbrăcat ca atare, cu un outfit elegant, într-o culoare vibrantă. Şi pentru asta o apreciem şi mai tare!

foto: Getty Images

Elegantă şi zâmbitoare, ca întotdeauna!

Dacă e ceva ce sesizăm cu fiecare apariţie a sa în public, e vorba despre pasiunea ei pentru culori. E drept, e musai să poarte culori stridente pentru a putea fi văzută de departe, de toată lumea, însă nu putem ascunde că are un apetit pentru astfel de nuanţe. Ieri, ea s-a prezentat la Academia Regală de Arte din Londra, purtând unul dintre cele mai colorate outfituri ale sale. Unul într-o nuanţă de portocaliu aprins.

Aşa s-a îmbrăcat de Crăciun. Atunci a purtat o altă broşă

Aşa a apărut ieri, la Academia Regală de Artă din Londra

Am mai văzut-o îmbrăcată aşa de Crăciun, când a participat, alături de întreaga familie regală, la slujba religioasă. Acum, lua parte la cea de-a 250-a aniversare a Academiei Regale de Artă din Londra. Iar outfitul ales a fost extrem de asemănător cu cel purtat în ziua de Crăciun, diferenţă făcând doar broşa purtată. În rest, pălăria, geanta, paltonul, rochia, chiar şi mănuşile şi colierul au fost prezente în ambele ocazii. Ce-i drept, outfitul e extrem de reuşit şi de potrivit pentru a ademeni primăvara care se lasă aşteptată şi-n Londra...Recente pe Ok! Magazine

kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg