Regina Elisabeta a II-a a împlinit 92 de ani! Uite ce staruri pop au fost prezente la petrecere şi cine a lipsit de la festivităţi!

22 aprilie, 2018
FotoJet jpeg

Monarhul britanic şi-a serbat ziua de naştere poate în cel mai surprinzător mod cu putinţă. Aniversarea Reginei Elisabeta a II-a a devenit memorabilă datorită starurilor care au avut onoarea şi plăcerea de a concerta pe 21 aprilie, dar şi a invitaţilor de seamă care n-au lipsit de la asemenea eveniment însemnat.

image

Întreaga presă britanică a relatat ceea ce s-a întâmplat în seara de 21 aprilie, la Londra. Regina Elisabeta a II-a a împlinit 92 de ani, ocazie cu care Royal Albert Hall a găzduit petrecerea aniversară a monarhului britanic, de la care n-au lipsit atât nume mari din showbiz, cât şi membrii marcanţi ai familiei regale.

Muzicieni britanici precum Sting, Tom Jones şi Jamie Cullum au dat o reprezentaţie de zile mari sâmbătă seara, în cadrul concertului organizat în cinstea Reginei Elisabeta a II-a. Kylie Minogue, Shaggy, Craig David, Shawn Mendes, Ladysmith Black Mambazo, Anne-Marie şi Donel Mangena au urcat şi ei pe scena Royal Albert Hall, pentru a sărbători împlinirea a 92 de ani ai monarhului cu care mai îndelungată domnie din lume.

În onoarea Reginei, BBC One şi BBC Radio 2 au organizat un concert televizat, în Royal Albert Hall, la care au participat membrii familiei regale Prinţul Charles, Prinţul William, Prinţul Harry şi Meghan Markle.

Prinţul Harry a fost cel care a prezentat evenimentul, în calitate de proaspăt preşedinte al The Queen’s Commonwealth Trust, iar logodnica sa, Meghan Markle, l-a urmărit clipă de clipă, zâmbindu-i călduros.

Printre cei prezenţi care i-au urat “La mulţi ani!” Majestăţii Sale s-a numărat şi fiul Reginei, Prinţul Charles, care i s-a adresat sărbătoritei cu apelativul “mami”. „Majestate, mami, am impresia că în 1948, când aveai 22 de ani, nu te aşteptai ca, la cea de-a 92-a aniversare a ta, fiul tău să aibă 70 de ani”, a spus Prinţul Charles. Iar reacţia Reginei a fost cât se poate de normală. A fost puţin surprinsă de apelativ, dar a zâmbit încântată.

Printre marii absenţi de la eveniment s-au numărat Prinţul Philip, soţul Reginei, care se află în continuare în recuperare, după operaţia de înlocuire a şoldului din 4 aprilie, şi Kate Middleton, care mai are câteva zile şi îi va da naştere celui de-al treilea copil al ei şi al Prinţului William.

Înainte de începerea concertului, aniversarea Reginei a fost marcată prin focuri de armă în Hyde Park, Turnul Windsor şi cel al Londrei.

Regina sărbătoreşte două aniversări în fiecare an. Ziua de naştere adevărată a Majestăţii Sale este pe 21 aprilie, moment pe care îl sărbătoreşte, de obicei, cu familia, în mod discret, însă există şi “aniversarea oficială”, care este în timpul verii. Ziua cu pricina cade, în mod obişnuit, în a doua sâmbătă a lunii iunie, când Regina ia parte la parada militară organizată în Londra şi salută întregul popor de la balconul Buckingham Palace.

Iată imagini de la concertul organizat cu ocazia zilei de naştere a Reginei!Recente pe Ok! Magazine

printesa diana jpg
mrlt jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg