Regina Elisabeta a II-a, devastată de pierderea unui corgi. Iată de ce acesta era atât de special pentru ea

18 aprilie, 2018
regina elisabeta jpeg

Duminică a fost o zi tristă pentru Regina Marii Britanii. Aceasta s-a văzut nevoită să recurgă la eutanasie în cazul iubitului ei corgi, Willow, după ce acesta a fost diagnosticat cu o formă severă de cancer.

Regina Elisabeta şi primul ei corgi, Susan.

Regina Elisabeta a fost profund îndurerată de moartea căţeluşului ei corgi, Willow, în vârstă de 14 ani. Acest corgi era descendent al lui Susan, primul ei animal de companie, care fusese dăruit la împlinirea celor 18 ani. La rândul ei, Susan, era o descendentă a lui Dookie, câinele primit de tatăl reginei, Regele George al VI-lea, în 1933. ”I-a plâns pe fiecare dintre ei, de-a lungul anilor, însă a fost îndurerată de moartea acestuia mai mult decât în cazul celorlalţi. Willow se trăgea dintr-o dinastie de corgi care se afla în viaţa reginei din anii ei de adolescenţă până în anii 2000. Timp de mulţi ani, ea i-a înmulţit, însă acesta este ultimul”, spune o sursă.

Willow a avut parte de câteva apariţii în public spectaculoase. Acesta apare atât în portretul oficial al Reginei de la 90 de ani, cât şi-n secvenţa James Bond, alături de actorul Daniel Craig. Iubitul ei Corgi a fost îngropat în pământul Castelului Windsor, momântul său fiind marcat cu o piatră funerară pe care a fost înscripiţionat numele acestuia, dar şi mesajul ”un companion fidel al reginei”.

Vedetă în James Bond

De-a lungul anilor, Regina Elisabeta a avut mai mult de 30 de corgi, mulţi dintre ei fiind descendenţi de-ai lui Susan. În 2015, Regina a anunţat că a renunţat să mai crească corgi, de teamă de a nu se împiedica de pui. În prezent, Regina Elisabeta mai are un corgi adoptat, pe nume Whisper, şi doi dorgi (dachsund cu corgi), pe nume Vulcan şi Candy.Recente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG