Regina Elisabeta a II-a în primul turneu regal de la moartea soţului său, prinţul Philip. Cine o însoţeşte

29 iunie, 2021
1 regina elisabeta3 jpg jpeg

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi prinţul William vor pleca în turneu regal, primul de la moartea regretatului prinţ Philip.

Suverana în vârstă de 95 de ani este la fel de energică precum o ştim şi încă nu e dispusă să îşi încetinească ritmul, probabil fiind şi unul dintre motoarele care contribuie la longevitatea Maiestăţii Sale.

Regina şi nepotul au aterizat luni în Scoţia şi au început Săptămâna Regală. Prinţul William participă în semn de sprijin pentru bunica sa. Palatul Regal a anunţat că de joi li se va alătura şi prinţesa Anne, fiica reginei.

stanga
dreapta
2 regina elisabeta jpg jpeg
3 regina elisabeta1 jpg jpeg
4 regina elisabeta si william jpg jpeg
5 regina elisabeta2 jpg jpeg
1 regina elisabeta3 jpg jpeg
7 regina elisabeta4 jpg jpeg
8 regina elisabeta si william 2 jpg jpeg
9 regina elisabeta5 jpg jpeg
5 regina elisabeta6 jpg jpeg

Săptămâna Regală este perioada în care regina vizitează cât mai multe comunităţi şi locuri din Scoţia pentru a omagia cultura ţării şi realizările sale. Anul trecut acest eveniment nu s-a ţinut, din cauza pandemiei de coronavirus.

Întrucât prinţul Philip s-a stins în aprilie, suverana va beneficia de sprijinul familiei în vizitele oficiale pe care trebuie să le bifeze. Pentru a marca evenimentul, Familia Regală a publicat pe contul său de socializare oficial câteva fotografii ale vizitelor reginei în Scoţia, inclusiv una cu Maiestatea Sa şi regretatul său soţ, prinţul Philip.

Un apropiat de la Palat a declarat pentru revista People: ”Familia va interveni şi o va susţine pentru a-şi putea duce în continuare la îndeplinire atribuţiile. Ştie foarte bine care este misiunea sa şi Philip şi-ar fi dorit mult să o continue. Asta a făcut şi după ce ducele de Edinburgh s-a retras din viaţa publică.”

William, în vârstă de 39 de ani, a condus-o pe regină la reşedinţa oficială scoţiană, Holyroodhouse din Edinburgh. Regina va sta aici până joi. Ducele de Cambridge va participa joi la ceremonia de comemorare a prinţesei Diana, unde se va dezveli şi o statuie în memoria sa. La eveniment va participa şi prinţul Harry, fratele său, cu care are o relaţie rece în ultimii ani. Prinţul Charles nu va fi prezent la ceremonie.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg