Regina Elisabeta a II-a, într-o culoare ţipătoare la nunta regală. Prinţul Philip a secundat-o

19 mai, 2018
Prince Harry Marries Ms  Meghan Markle   Windsor Castle jpeg

Cu puţin timp înainte ca Meghan Markle să-şi facă apariţia la Castelul Windsor, suveranul britanic a fost văzută sosind în maşina blindată. Ea a fost acompaniată de soţul ei, Prinţul Philip, care de curând a trecut printr-o operaţie la şold.

image

Ca-n cazul tuturor apariţiilor ei publice, regina Elisabeta a II-a (92) a ales să poarte, la nunta nepotului ei, o culoare ţipătoare, care i-a permis să iasă în evidenţă în mulţimea strânsă în faţa Capelei St. George, de la Castelul Windsor. Outfitul ei a fost creat de Stewart Parvin, unul dintre designerii familiei regale. Ea şi-a accesorizat ţinuta, într-o nuanţă deschisă de lime, cu o pălărie semnată de Angela Kelly, designer cu care, de asemenea, a mai colaborat. Cu această ocazie a purtat şi bijuterii spectaculoase, precum un şirag de perle rare, cercei perluţă şi o broşă din vistieria regală.

Chipurile, există o explicaţie în alegerea ţinutei Reginei.  Potrivit expertului în culori June McLeod, consultat de presa britanică, culorile pentru care a optat de această dată regina semnifică prosperitate. „Verdele este o culoare ce simbolizează creşterea şi renaşterea. O persoană care poartă această culoare la un asemenea eveniment îşi arată respectul şi deschiderea faţă de ceea ce rezervă viitorul. Purpuriul este o culoare mândră“, a explicat specialistul, care crede că astfel suverana a vrut să le transmită un mesaj de sprijin şi încurajare cuplului.  

image image

Alături de regină a fost soţul ei, Prinţul Philip (96), care a făcut tot posibilul ca să nu rateze nunta nepotului lui, deşi n-a trecut nici măcar o lună de când a trecut printr-o intervenţie chirurgicală destul de complicată la nivelul şoldului. El a părut binedispus şi-ntr-o formă fizică destul de bună, date fiind circumstanţele.

image image

În biserică, însă, atât suvernaul britanic, cât şi soţul ei, au abordat o atitudine sobr, în asentimentul evenimentului.



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg