Regina Elisabeta a II-a, într-o culoare ţipătoare la nunta regală. Prinţul Philip a secundat-o

19 mai, 2018
Prince Harry Marries Ms  Meghan Markle   Windsor Castle jpeg

Cu puţin timp înainte ca Meghan Markle să-şi facă apariţia la Castelul Windsor, suveranul britanic a fost văzută sosind în maşina blindată. Ea a fost acompaniată de soţul ei, Prinţul Philip, care de curând a trecut printr-o operaţie la şold.

image

Ca-n cazul tuturor apariţiilor ei publice, regina Elisabeta a II-a (92) a ales să poarte, la nunta nepotului ei, o culoare ţipătoare, care i-a permis să iasă în evidenţă în mulţimea strânsă în faţa Capelei St. George, de la Castelul Windsor. Outfitul ei a fost creat de Stewart Parvin, unul dintre designerii familiei regale. Ea şi-a accesorizat ţinuta, într-o nuanţă deschisă de lime, cu o pălărie semnată de Angela Kelly, designer cu care, de asemenea, a mai colaborat. Cu această ocazie a purtat şi bijuterii spectaculoase, precum un şirag de perle rare, cercei perluţă şi o broşă din vistieria regală.

Chipurile, există o explicaţie în alegerea ţinutei Reginei.  Potrivit expertului în culori June McLeod, consultat de presa britanică, culorile pentru care a optat de această dată regina semnifică prosperitate. „Verdele este o culoare ce simbolizează creşterea şi renaşterea. O persoană care poartă această culoare la un asemenea eveniment îşi arată respectul şi deschiderea faţă de ceea ce rezervă viitorul. Purpuriul este o culoare mândră“, a explicat specialistul, care crede că astfel suverana a vrut să le transmită un mesaj de sprijin şi încurajare cuplului.  

image image
stanga
dreapta
Prince Harry Marries Ms  Meghan Markle   Windsor Castle jpeg
Prince Harry Marries Ms  Meghan Markle   Windsor Castle jpeg
Prince Harry Marries Ms  Meghan Markle   Windsor Castle jpeg

Alături de regină a fost soţul ei, Prinţul Philip (96), care a făcut tot posibilul ca să nu rateze nunta nepotului lui, deşi n-a trecut nici măcar o lună de când a trecut printr-o intervenţie chirurgicală destul de complicată la nivelul şoldului. El a părut binedispus şi-ntr-o formă fizică destul de bună, date fiind circumstanţele.

image image

În biserică, însă, atât suvernaul britanic, cât şi soţul ei, au abordat o atitudine sobr, în asentimentul evenimentului.Recente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG