Ziua în care s-a reunit în eternitate cu Prințul Philip. Regina Elisabeta a II-a s-a stins la un an și 5 luni după mult iubitul său soț

8 septembrie, 2022
Elisabeta și Philip2 jpg

73 de ani au fost împreună, iar pe 9 aprilie 2021, Regina a rămas văduvă. Un an foarte greu, pe care l-a dus ca o suverană curajoasă ce a fost.

De Crăciun, în gândurile sale s-a aflat și Philip, a cărui poză trona pe biroul suveranei. Crăciunul 2021 este și ultimul Crăciun în care Regina Elisabeta s-a adresat poporului britanic.

regina elisabeta mesaj craciun jpg

Niciodată nu și-a încălcat promisiunile și, așa cum a promis că va sărbători Jubileul de Platină, așa s-a și ținut de cuvânt.

Cu vizibile probleme de mobilitate, Regina Elisabeta a II-a a făcut față maratonului de evenimente organizat în vară în onoarea celor 70 de ani de domnie ai săi.

A condus Marea Britanie cu înțelepciune și bună credință, iar vestea morții sale este o undă de șoc pentru întreaga lume.

Cu mare bucurie a sărbătorit-o pe fiica Prințului rătăcitor Harry, care a împlinit un an chiar în timpul Jubileului. Maiestatea Sa și-a făcut datoria până în ultimele clipe ale vieții. Marți a numit-o prim ministru pe Liz Truss, al 15 premier numit în timpul domniei sale.

profimedia 0363994251 jpg

Ziua de astăzi a fost ciudată, a fremătat de vești îngrijorătoare încă de dimineață, când medicii au spus că monarhul nu e bine. Copiii săi și nepoții s-au deplasat de îndată la Balmoral, semn că situația era gravă. Schimbul de Gărzi tradițional pentru mâine dimineață era deja anulat la orele amiezii, semn că Regina s-a stins cu multe ore înainte de anunțul oficial.

Dumnezeu să o odihnească în eternitate!

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg