Regina Elisabeta a purtat o tiară specială la banchetul de la Buckingham Palace! Care e semnificaţia ei?

20 aprilie, 2018
queen elizabeth ii gettyimages 948818038 jpeg

Regina Elisabeta şi fiul său cel mare, Prinţul Charles, au găzduit o recepţie somptuoasă la Palatul Buckingham, avându-i invitaţi pe liderii din Commonwealth şi soţiile lor. Acesta a fost unul dintre cele mai elegante şi fastuoase evenimente găzduite de Regina Elisabeta a II-a din ultima vreme, iar alături i-au stat Prinţul Harry şi Prinţul William, dar şi Prinţul Andrew şi cele două fiice ale lui, Prinţesele Beatrice şi Eugenie.

foto: Getty Images

O cină somptuoasă la Palatul Buckingham

Cina ”black-tie” a avut trei feluri principale, iar lista invitaţilor a fost de 130 de persoane. Seara s-a derulat fără incidente, iar Regina Elisabeta a profitat de ocazia specială pentru a vorbi despre dorinţa ca fiul său cel mare, moştenitorul tronului britanic, să continue munca depusă de ea şi de tatăl ei, Regele George al VI-lea, în folosul Commonwealth-ului, în calitate de suveran.

Gazdele evenimentului. Prinţul Charles şi Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

A fost, aşadar, o seară plină de semnificaţii şi indicii cum că Prinţul Charles nu va fi sărit din succesiune, aşa cum se zvonea prin diferite cercuri. Poate şi de accea, Regina Elisabeta a II-a a ales să poarte o ţinută extrem de elegantă şi o tiară foarte importantă la respectiva cină. Ea a îmbrăcat o rochie albă, cu mâneci lungi, care prezentă un  mozaic din paiete.

Regina Elisabeta a purtat o tiară specială

Cât despre tiara purtată, regina Elisabeta a ales din vistieria regală tocmai ”Tiara femeilor din Irlanda şi Marea Britanie”, dăruită în ziua nunţii ei de către bunica sa paternă, Regina Mary.

Tiara deţinută de bunica paternă şi dăruită ei în ziua nunţii

Bijuteria e cu atât mai specială cu cât a devenit o emblemă pentru poporul britanic, apărând pe multe dintre bacnotele în circulaţie ori pe ştampilele oficiale.Recente pe Ok! Magazine

heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg