Regina Elisabeta are o dublură oficială. Iată ce trebuie să facă aceasta!

Știam că există sosii ale Reginei Elisabeta, așa cum au toți ceilalți membri ai Casei Regale Britanice. Însă, nu știam că există o dublură oficială, acceptată și angajată chiar de către Regina Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta vs. Ella Slack

Ei bine, potrivit revistei Hello!, monarhul britanic are o dublură care se află în slujba Casei Regale Britanice de mai bine de 30 de ani. Pe numele ei Ella Slack, dublura are un rol extrem de important în evenimentele oficiale de la palatul Buckingham.

Ella are 74 de ani și-n ultimii 30 de ani a jucat ”rolul” Reginei Elisabeta la toate repetițiile de dinaintea evenimentelor importante. Ea e cea care reprezintă imaginea monarhului britanic la repetițiile inaugurărilor sau chiar la repetițiile pentru cinele de stat date în onoarea tuturor personalităților din lume.

Se pare că Ella a participat de-a lungul ”carierei sale” la peste 50 de repetiții și consideră că ceea ce face este o onoare extrem de mare, pentru care refuză să fie plătită. Așadar, Ella Slack nu are niciun beneficiu în urma acestui job, în afara faptului că are ocazia – pentru câteva ore – să fie în hainele celui mai important om din Marea Britanie.

Vorbind despre experiența sa, Ella a declarat: ”Totul a început pe când eram la BBC și producătorul a venit să mă vadă și să-mi spună că Regina a trimis un mesaj în care ne-a întrebat dacă putem face ceva cu faptul că, atunci când se afla la Cenotaph (n.r. un monument), îi venea soarele în ochi. Atunci i-am spus că aș putea să vin eu și să stau în poziție. Iar asta a dus la alte lucruri. Am mers cu caleașca regală și alte astfel de lucruri. Am înlocuit-o la State Opening of Parliament. Nu am avut, totuși, niciodată voie să mă așez pe tronul din House of Lords. (…) Dacă sunt în caleașcă sau mașină, atunci fac cu mâna!”.

Ella, în locul Reginei Elisabeta, la Cenotaph (n.r. un monument funerar)

Tot Ella a fost cea care a explicat diferența dintre o sosie și o dublură. Ea a precizat că dublura nu trebuie să semene perfect, neapărat, cu Regina. ”O dublură nu e același lucru cu o sosie. Eu nu trebuie să arăt exact precum Regina. Însă, suntem de aceeași înălțime și greutate. Eu am în jur de 1,60, iar Majestatea Sa 1,63.”, a menționat Ella Slack.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA