Regina Elisabeta are un nou portret. Unde este expus?

4 decembrie, 2018
1 regina elisabeta2 jpg jpeg

De-a lungul vieţii sale, suverana Marii Britanii a fost muza a nenumăraţi pictori, strângând un număr impresionant de picturi expuse în palatele şi clădirile importante din Londra, şi nu numai.

Cel mai recent portret al său a fost expus săptămâna trecută, la Royal Dining Room, în Palatul Holyrooadhouse din Edinburgh, reşedinţa oficială din Irlanda a Reginei Elisabeta. Tabloul în ulei a fost realizat de artistul Nicky Philipps şi o prezintă pe suverană într-o robă ceremonială, purtând un pandantiv St. Andrews şi Ordinul Thistle.

image

Regina a purtat, într-adevăr, această ţinută în iulie, cu ocazia slujbei anuale Order of the Thistle. Pe atunci, pe sub capa verde smarald, Regina Elisabeta purta o superbă rochie albă, la care asortase mănuşi albe şi o geantă argintie.

Este a doua oară când pictorul Nicky Philipps îi realizează un portret suveranei, prima oară fiind în 2016, la cea de-a 90-a aniversare a acesteia. ”Este un privilegiu enorm să pictez portretul pentru The Royal Company şi sper să fie o reprezentaţie relevantă a monarhului nostru”, a declarat Philipps pe site-ul lui oficial în legătură cu acel portret.

image

Un altul a fost expus şi la Windsor Castle, realizat de Stuart Brown, cu ocazia împlinirii a 75 de ani de RAF Reginment. Acesta o prezintă pe suverană într-o rochie de-un albastru serenity, accesorizată cu o broşă dăruită ei de către RAF Regiment. Regina a vizitat deja camera în care se află acest tablou şi s-a declarat încântată de rezultat.

image


Recente pe Ok! Magazine

camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg