Îngrijorare maximă în Marea Britanie. Starea de sănătate a Reginei Elisabeta este din ce în ce mai șubredă

8 septembrie, 2022
Regina Elisabeta mov jpg

Oficialii de la Palatul Buckingham au anunțat că starea de sănătate a suveranei este îngrijorătoare. Elisabeta a II-a, în vârstă de 96 de ani, se află sub supraveghere medicală la Balmoral, reședința sa de suflet.

Regina Elisabeta la Balmoral jpg

Și, după cum se arată în comunicatul prezentat de BBC, doctorii sunt îngrijorați pentru monarh. ”În urma controlului medical din această dimineață, doctorii reginei sunt îngrijorați cu privire la starea sa de sănătate și au recomandat ca aceasta să rămână sub atentă supraveghere medicală.

Regina Elisabeta la Balmoral (2) jpg

Prințul Charles s-a deplasat și el la Balmoral, unde Regina va rămâne pentru următoarea perioadă. De asemenea, înspre cunoscuta reședință regală au pornit și Ducesa de Cornwall, dar și Ducele de Cambridge.

Anunțul vine după ce medicii au retras-o dintr-o conferință online miercuri și i-au indicat ferm să se odihnească.

Noul premier Liz Truss a spus că ”întreaga țară” este îngrijorată de vești. Ea a adăugat: ”Eu și toți britanicii suntem alături de Maiestatea Sa și de familia regală în această perioadă”.

Regina a numit-o prim ministru pe Truss marți la Balmoral. Aceasta s-a deplasat acolo, scutind-o pe suverană de un drum la Londra.

În cei 70 de ani de domnie, Regina și-a stabilit sistematic întrunirile săptămânale cu premierii la Palatul Buckingham. Însă din iulie, Elisabeta a II-a s-a retras pe domeniul său din Scoția, unde obișnuiește să-și petreacă toate verile.

De asemenea, și ministrul muncii, Sir Keir Starmer și-a arătat îngrijorarea legată de veștile despre monarh. Nicola Sturgeon, premierul Scoției, este de asemenea îngrijorat și i-a trimis gânduri bune Maiestății Sale.

Gânduri bune a primit regina și de la premierul Țării Galilor, Mark Drakeford.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg