Regina Elisabeta, cu zâmbetul pe buze la primul eveniment public după nunta regală

22 mai, 2018
Chelsea Flower Show 2018   Press Day jpeg

Dacă la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle regina nu a fost văzută schiţând vreun zâmbet, iată că la primul eveniment de după nunta regală, Elisabeta a II-a a fost binedispusă.

image

Regina Elisabeta a Marii Britanii a participat ieri la prima îndatorire regală de după nunta nepotului său, Harry, la Salonul de Flori Chelsea din Londra. La doar 48 de ore după petrecerea cu 600 de invitaţi organizată la castelul Windsor pentru a sărbători căsătoria noului duce şi noii ducese de Sussex, regina a apărut cu foarte mult entuziasm la un salon de flori, împreună cu câţiva membri ai familiei regale. Printre ei s-au numărat Ducele de York şi Prinţesa Beatrice, prinţesa Ana, contesa de la Wessex, ducele şi ducesa de Gloucester, prinţul Michael de Kent şi prinţesa Alexandra.

image

Îmbrăcată într-o rochie din mătase cu un imprimeu înflorat şi cu o haină de culoarea roz pal, regina a fost întâmpinată de gazde la un eveniment care a avut în prim-plan horicultura. Suverana a fost strălucitoare şi a purtat o bijuterie inedită, alta decât tradiţionala Chelsea Iris Brooch pe care a purtat-o timp de 5 ani la rând la acest eveniment.

image

De altfel, acea broşă avea o semnificaţie aparte, fiind dăruită Majestăţii Sale cu ocazia Jubileului de diamant, de către membrii asociaţiei, fiind realizată din aur alb 100% reciclat, diamante galbene, 30 de turmaline, 20 de ametiste, 15 diamante albe şi 60 de safire. Cu toate că acea piesă este de o valoare inestimabilă, regina a optat să rupă tradiţia şi să poarte o broşă cu safire roz şi diamante.

Iar Elisabeta a II-a (92) a fost cu zâmbetul pe buze, mai ales că la acest eveniment au fost foarte multe flori colorate, trandafirii fiind preferaţii suveranei.

La nunta regală.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg