Regina Elisabeta i-a adus un tribut miresei Meghan Markle în ziua nunţii şi nimeni nu a ştiut asta. Iată ce a făcut suverana!

24 mai, 2018
MEGHAN SI REGINA jpeg

S-a îmbrăcat foarte colorat, în verde praz şi mov, la nunta nepotului  prinţul Harry cu Meghan Markle, toată lumea comentând semnificaţia culorilor purtate de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Însă, în spatele vestimentaţiei se află ceva mult mai puternic care o uneşte pe regină de noua Ducesa de Sussex.

image

Suverana este cunoscută pentru faptul că adoră să se îmbrace în culori puternice şi este foarte grijulie atunci când vine vorba de accesorizare. Iar la nunta regală de sâmbăta trecută, suverana chiar i-a adus un tribut miresei şi nimeni nu a ştiut asta. Tot ceea ce face sau poartă regina Marii Britanii are o semnficaţie aparte, iar detaliile sunt atent gândite. Cu toate că nu a schiţat vreun zâmbet în timpul ceremoniei religioase de la Capela St. Geroge, Elisabeta a II-a a vrut să-şi arate susţinerea faţă de noua membră a familiei regale şi să îi ureze bun venit într-un mod discret, dar deosebit.

image

Regina a purtat în piept o broşă strălucitoare care avea legătură cu Meghan Markle, chiar una foarte specială. Atât broşa reginei, cât şi tiara purtată de mireasă, provin din acelaşi set de bijuterii care se află în vistieria Casei Regale a Marii Britanii.

image

Acest set de mare valoare i-a aparţinut reginei Mary şi include Diadema cu diamante a reginei Mary pe care Meghan Markle a purtat-o în ziua nunţii şi broşa numită Richmond Brooch pe care Majestatea Sa a purtat-o în piept. La un moment dat, broşa făcea parte din tiară, fiind o parte detaşabilă a acesteia, tocmai de aceea Elisabeta a ales să-şi arate susţinerea faţă de Meghan, purtând-o aplicată pe rochie.

image

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg