Regina Elisabeta i-a făcut un cadou inedit lui Harry, cu doar o lună înainte de nuntă

13 aprilie, 2018
2017 Invictus Games Press Conference jpeg

Mai este doar o lună până la marea nuntă a Prinţului Harry cu Meghan Markle şi, în pline pregătiri la palat, Regina Elisabeta s-a gândit să-i facă un cadou de nuntă nepotului său. Nu este vorba de un cadou material, ci mai degrabă de unul simbolic, dar mult mai preţios.

image

Harry a fost numit Preşedintele Fundaţiei Queen's Commonwealth Trust. Anunţul a fost făcut public pe site-ul organizaţiei la conducerea căreia este acum fiul cel mic al lui Lady Di. "Preşedintele nostru, Prinţul Harry, recunoaşte potenţialul pe care familia Commonwealth îl are - cu viziunea, pasiunea, efortul şi conectivitatea acestei generaţii - de a avea un impact benefic şi de durată şi idei pentru speranţa schimbării sociale."

Harry este cunoscut pentru proiectele sale de caritate, iar acum se va ocupa de acţiunile organizaţiei Trust care vizează eliminarea foamei, ajutorarea copiilor pentru o educaţie mai bună şi multe altele. Prinţul Harry va avea un rol mai important în Commonwealth pentru a face organizaţia "relevantă pentru generaţia tânără". Referindu-se la decizia de a-i acorda lui Harry un rol atât de important, Dr. Sue Onslow, director adjunct al Institutului de Studii Commonwealth de la Universitatea din Londra, a declarat pentru Sunday Times: "Este o mişcare foarte bună să-i ofere Prinţului Harry un rol non-politic, global , bazându-se pe carisma şi energia sa pentru a menţine Commonwealth-ul şi conducerea sa relevantă pentru o generaţie mai tânără."

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg