Regina Elisabeta i-a făcut un cadou inedit lui Harry, cu doar o lună înainte de nuntă

Citeste tot despre:

Mai este doar o lună până la marea nuntă a Prințului Harry cu Meghan Markle și, în pline pregătiri la palat, Regina Elisabeta s-a gândit să-i facă un cadou de nuntă nepotului său. Nu este vorba de un cadou material, ci mai degrabă de unul simbolic, dar mult mai prețios.

Harry a fost numit Președintele Fundației Queen’s Commonwealth Trust. Anunțul a fost făcut public pe site-ul organizației la conducerea căreia este acum fiul cel mic al lui Lady Di. „Președintele nostru, Prințul Harry, recunoaște potențialul pe care familia Commonwealth îl are – cu viziunea, pasiunea, efortul și conectivitatea acestei generații – de a avea un impact benefic și de durată și idei pentru speranța schimbării sociale.”

Harry este cunoscut pentru proiectele sale de caritate, iar acum se va ocupa de acțiunile organizației Trust care vizează eliminarea foamei, ajutorarea copiilor pentru o educație mai bună și multe altele. Prințul Harry va avea un rol mai important în Commonwealth pentru a face organizația „relevantă pentru generația tânără”. Referindu-se la decizia de a-i acorda lui Harry un rol atât de important, Dr. Sue Onslow, director adjunct al Institutului de Studii Commonwealth de la Universitatea din Londra, a declarat pentru Sunday Times: „Este o mișcare foarte bună să-i ofere Prințului Harry un rol non-politic, global , bazându-se pe carisma și energia sa pentru a menține Commonwealth-ul și conducerea sa relevantă pentru o generație mai tânără.”

Foto: Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA