Regina Elisabeta, întâlnire de taină cu premierul Justin Trudeau după ce a scăpat de covid. Cât e de schimbată suverana

8 martie, 2022
2 regina8 jpg jpeg

Regina Elisabeta a revenit la sarcinile zilnice după ce a scăpat de covid.

Suverana în vârstă de 95 de ani era bine mai bine dispusă ca nciodată, ieri, când s-a întâlnit cu premierul canadian Justin Trudeau, la Castelul Windsor.

Regina a fost surprinsă în timp ce zâmbea şi îi strângea mâna lui Trudeau, în vârstă de 50 de ani, asta în timp ce lângă ei trona un buchet cu flori galbene şi albastre, acesta fiind modul prin care Elisabeta îşi arată sprijinul faţă de Ucraina după invazia Rusiei.

6 rege1 jpg jpeg

Regina a fost testată pozitiv pentru coronavirus la sfârşitul lunii februarie, dar s-a confruntat cu simptome uşoare, ca de răceală şi şi-a continuat îndatoririle de la distanţă.

„Regina va continua să primească asistenţă medicală şi va urma toate instrucţiunile”, s-a spus într-un comunicat la acea vreme.

La o săptămână după ce a fost diagnosticată, suverana a revenit la problemele regale. Ba chiar şi-a revăzut nepoţii. Regina s-a vaccinat împotriva covid în 2021, iar după o perioadă a făcut şi rapelul. Diagnosticul ei a venit la scurt timp după ce alţi membri ai familiei regale au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19. Prinţul Charles, fiul ei cel mare, a făcut pentru a doua oară la mijlocul lunii februarie, iar soţia sa, Camilla Parker Bowles, a primit acelaşi verdict câteva zile mai târziu.

Primele întrebări în privinţa sănătăţii reginei au fost ridicate în octombrie 2021, când aceasta a fost nevoită să se  interneze în spital pentru o noapte. De asemenea, Elisabeta a atras atenţia când a început să se deplaseze, în aceeaşi lună, cu ajutorul unui bastos. Cu toate astea, staff-ul Palatului Buckingham a susţinut la acea vreme că nu are probleme de sănătate.Recente pe Ok! Magazine

Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Charles, William și Harry jpg
Printul Harry GettyImages 1258476251 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Regele Thailandei profimedia 0573895261 (3) jpg
kate cu tiara jpg