Regina Elisabeta, într-o postură deosebită: pentru prima dată la un show de modă

21 februarie, 2018
elisabeta si anna wintour gettyimages 921522746 jpg jpeg

Este o postură în care nu ne aşteptam s-o vedem pe Regina Elisabeta a Marii Britanii. În primul rând de la o prezentare de modă de la Săptămâna Modei, oricare ar fi ea. Şi-n cazul suveranei, a fost vorba despre Săptămâna Modei de la Londra, acolo unde regina de 91 de ani a stat chiar lângă zeiţa fashionului, celebrul editor şef al revistei Vogue, Anna Wintour.

image image

Ei bine, Elisabeta a II-a a părut foarte încântată de ce a văzut, ieri, la prezentarea de modă Richard Quinn, chiar dacă modelele brandului britanic sunt destul de futuriste pentru gusturile conservatoare ale şefei casei regale.

image

La rândul ei, Anna Wintour a părut foarte încântată de prezenţa reginei şi de faptul că a avut şansa să stea şi să se converseze cu aceasta.

Mai mult, Wintour a părut mai animată ca niciodată în prezenţa suveranei britance, zâmbind şi fiind neobişnuit de entuziastă la un eveniment public. Din cauza emoţiilor, Wintour a uitat de protocol atunci când regina şi-a făcut apariţia în încăpere, întinzându-i prima mâna, în loc să aştepte ca regina să facă asta.

Cu această ocazie, regina a purtat un costum cu fustă şi taior într-una dintre nuanţele ei preferate, bleu pal, dar accesoriul ieşit din comun au fost acele mănuşi negre, un pic nepotrivite în acest ansamblu.

Foto: Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg