Regina Elisabeta, Prinţul Charles şi Prinţul William, şocaţi de declaraţiile Ducilor de Sussex. "Harry şi-a aruncat în aer familia!"

9 martie, 2021
5 harry meghan jpg jpeg

Palatul regal a rămas ca paralizat de groază după dezvăluirile Ducilor de Sussex, analiştii fiind de părere că Prinţul Harry şi-a aruncat familia în aer.

După vizionarea interviului acordat de Harry şi Megha lui Oprah, Regina Elisabeta a convocat o întâlnire de urgenţă cu Prinţul Charles şi Prinţul William, pentru a stabili cum să reacţioneze după acuzaţiile aduse de cei doi exilaţi, cea mai gravă fiind aceea de rasism.

Surse citate de ziarul Daily Mail susţin că atmosfera din cadrul familiei regale britanice este una de şoc şi tristeţe şi că se fac presiuni să se transmită un răspuns oficial în cadrul zilei de azi. "Harry şi-a aruncat în aer familia", a scris un oficial al guvernului britanic, după revelaţiile din cadrul celebrului interviu.

6 archie a implinit un an 1 jpg jpeg

Stafful de la Palatul Buckingham a pregătit, deja, un comunicat-răspuns la interviul respectiv, în care se arată faptul că cei doi rămân doi membri iubiţi ai familiei regale, într-o încercare de a evita tensiuni ulterioare, însă regina nu s-a grăbit să-l semneze, preferând să îşi ia mai mult timp de gândire. 

Consilierii reginei au stat treji până la 3 noaptea, ora Marii Britanii, pentru a viziona mult discutatul interviu difuzat după fusul orar american, nevenindu-le să-şi creadă ochilor şi urechilor ceea ce declară Meghan, în special. Chiar dacă Instituţia, cum a numit-o Meghan, este dezamăgită de cele spuse de duci, se pare că nu se intenţionează să răspundă cu aceeaşi monedă, pentru a nu perpetua un război din care nu câştigă nimeni.

2 profimedia 0504928429 jpg jpeg

Cât despre acuzaţiile de rasism aduse casei regale, Meghan declarând că aceasta n-a vrut ca Archie să primească titlul de prinţ din cauza culorii pielii, apropiaţii palatului susţin că altul este adevărul. Un decret regal de pe timpul Regelui George al V-lea susţine că titlurile de prinţ şi prinţesă se vor acorda doar copiilor şi nepoţilor suveranului, pe linie bărbatească, iar acest lucru se va întâmpla şi în cazul lui Archie, când bunicul lui, Prinţul Charles, va accede la tron.

Prin intervenţia reginei, Archie ar fi putut primi şi el titlu de prinţ, însă surse din apropierea palatului au dat de înţeles că Harry şi Meghan n-au vrut acest lucru, pentru ca fiul lor să se bucure de libertate şi de independenţă, la fel ca verişorii lui Harry, Zara şi Peter Phillips.



Recente pe Ok! Magazine

king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg