Regina Elisabeta și-ar fi dorit ca Meghan și Harry să fie alături de ea, pe balcon, în ziua Jubileului. Cine nu a vrut asta

24 mai, 2022
balcon jpg

La începutul acestei luni, Harry și Meghan s-au declarat onorați să participe la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta, în iunie, alături de cei doi copii ai lor, Archie, în vârstă de 3 ani, și Lilibet , în vârstă de 11 luni.

Odată cu anunțul, Palatul a lansat o declarație în care se spune că Regina a decis ca cei doi să nu apără pe balcon pentru Parada Trooping of the Color, deoarece au părăsit familia regală. Acum, o persoană din interior susține că decizia nu a fost luată, de fapt, de suverana în vârstă de 96 de ani.

Potrivit unei surse, Prințul Charles, 73 de ani, și William, 39 de ani, au fost cei care și-au dorit asta și și-au impus dorința.

„Ei simt că ducele și ducesa de Sussex nu au provocat altceva decât haos de când s-au mutat în America, cu nesfârșitele lor povestiri și interviuri care aruncă o umbră asupra familiei regale”, a explicat sursa. „Ei cred că ar fi o ipocrizie ca Harry și Meghan să zâmbească și să facă cu mâna mulțimii de la balcon, ca și cum ar fi o mare familie fericită”.

Charles și William au fost deosebit de supărați după ce Harry, în vârstă de 37 de ani, a spus într-un interviu ABC că, în ciuda distanței fizice față de bunica lui, el se asigură întotdeauna că ea este înconjurată de „oamenii potriviți”, iar cei doi „au luat-o ca un lucru personal".

Pe de altă parte, se pare că Regina a fost deschisă ideii de a-i avea alături pe Ducii de Sussex pe balcon.

În ciuda acestui lucru, Harry încă speră că va avea o reuniune de familie grozavă. În schimb, Meghan nu este la fel de optimistă, deoarece încă ține ranchiună față de familia regală „S-ar putea chiar să se retragă în ultimul moment”, adaugă o sursă.

Autorul Tom Bower crede că William și soția sa,Kate, în vârstă de 40 de ani, vor fi cu ochii pe Ducii de Susex  pentru a se asigura că nimic nu merge rău.

„William își va face griji că Harry și Meghan vor face o cascadorie pentru a încerca să ajungă în lumina reflectoarelor”, spune el.



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg