Regina Elisabeta și-ar fi dorit ca Meghan și Harry să fie alături de ea, pe balcon, în ziua Jubileului. Cine nu a vrut asta

24 mai, 2022
balcon jpg

La începutul acestei luni, Harry și Meghan s-au declarat onorați să participe la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta, în iunie, alături de cei doi copii ai lor, Archie, în vârstă de 3 ani, și Lilibet , în vârstă de 11 luni.

Odată cu anunțul, Palatul a lansat o declarație în care se spune că Regina a decis ca cei doi să nu apără pe balcon pentru Parada Trooping of the Color, deoarece au părăsit familia regală. Acum, o persoană din interior susține că decizia nu a fost luată, de fapt, de suverana în vârstă de 96 de ani.

Potrivit unei surse, Prințul Charles, 73 de ani, și William, 39 de ani, au fost cei care și-au dorit asta și și-au impus dorința.

„Ei simt că ducele și ducesa de Sussex nu au provocat altceva decât haos de când s-au mutat în America, cu nesfârșitele lor povestiri și interviuri care aruncă o umbră asupra familiei regale”, a explicat sursa. „Ei cred că ar fi o ipocrizie ca Harry și Meghan să zâmbească și să facă cu mâna mulțimii de la balcon, ca și cum ar fi o mare familie fericită”.

Charles și William au fost deosebit de supărați după ce Harry, în vârstă de 37 de ani, a spus într-un interviu ABC că, în ciuda distanței fizice față de bunica lui, el se asigură întotdeauna că ea este înconjurată de „oamenii potriviți”, iar cei doi „au luat-o ca un lucru personal".

Pe de altă parte, se pare că Regina a fost deschisă ideii de a-i avea alături pe Ducii de Sussex pe balcon.

În ciuda acestui lucru, Harry încă speră că va avea o reuniune de familie grozavă. În schimb, Meghan nu este la fel de optimistă, deoarece încă ține ranchiună față de familia regală „S-ar putea chiar să se retragă în ultimul moment”, adaugă o sursă.

Autorul Tom Bower crede că William și soția sa,Kate, în vârstă de 40 de ani, vor fi cu ochii pe Ducii de Susex  pentru a se asigura că nimic nu merge rău.

„William își va face griji că Harry și Meghan vor face o cascadorie pentru a încerca să ajungă în lumina reflectoarelor”, spune el.Recente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg