Regina Elisabeta va fi prima care îi va vedea rochia lui Meghan Markle. Iată de ce

11 mai, 2018
elisabeta meghan jpeg

Cum ziua de 19 se apropie cu paşi repezi, toată lumea se întreabă cum  va arăta rochia de mireasă pe care Meghan Markle o va îmbrăca la nunta cu Prinţul Harry al Marii Britanii. Ei bine, un membrul al casei regale britanice nu va mai avea mult timp această curiozitate, căci va avea ocazia să vadă rochia de mireasă înainte de nuntă. Despre cine e vorba? Despre Regina Marii Britanii, desigur!

Elisabeta va vedea prima rochia aleasă de Meghan Markle

Conform tradiţiei britanice, Regina Elisabeta a II-a, suverana Marii Britanii, va trebui să-şi dea acordul asupra rochiei pe care Meghan Markle o va îmbrăca în ziua cea mare, când se va căsători cu nepotul suveranei. Aşadar, cea care va vedea prima rochia, şi chiar înainte de 19 mai, este chiar monarhul britanic. Ce se întâmplă dacă nu este conform ”normelor” de la Palat? Ei bine, specialistul în etichetă spune că sunt rare şansele ca acest lucru să se întâmple, mai ales că Meghan şi-a luat drept inspiraţie celelalte rochii purtate de femeile căsătorite în sânul familiei regale. Totuşi, dacă Regina Elisabeta a II-a nu va fi de acord cu rochia, Meghan va fi nevoită să renunţe la ea. Să sperăm că nu va fi cazul!

Pe 19 mai se căsătoresc!

Amintim că pe 19 mai, la Capela de la Castelul Windsor, Prinţul Harry al Marii Britanii, al şaselea în linia de succesiune la tronul britanic, se va căsători cu fosta actriţă de origine americană, Meghan Markle. Aceasta e prima căsătorie a lui Harry, în timp ce Meghan va păşi pentru a doua oară la altar, ea fiind divorţat de Trevor Engelson. Potrivit informaţiilor furnizate de Casa Regală Britanică, în ziua cea mare, Meghan va fi condusă la altar de tatăl său, Thomas Markle, în timp ce mama sa, Doria Ragland, o va însoţi în maşina care o va duce la biserică. Abia aşteptăm!Recente pe Ok! Magazine

Dineul de la Monaco, Prinții de Monaco, Charlene și Albert, Facebook jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (1) jpg
Sussex și copiii la Montecito, Profimedia (2) jpg
Cele mai frumoase rochii de mireasă  Grace Kelly jpeg
Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg
regin camilla (5) jpg
Regina Mathilde a Belgiei la maratonul de la Bruxelles   pagina oficiala (1) jpg
confidenta regina camilla (1) jpg
Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg
Printul George, Getty (1) jpg
louis si regele charles (4) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
William și Harry, Getty (1) jpg
Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg
Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (4) jpg
regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg