Regina Elisabeta va fi prima care îi va vedea rochia lui Meghan Markle. Iată de ce

11 mai, 2018
elisabeta meghan jpeg

Cum ziua de 19 se apropie cu paşi repezi, toată lumea se întreabă cum  va arăta rochia de mireasă pe care Meghan Markle o va îmbrăca la nunta cu Prinţul Harry al Marii Britanii. Ei bine, un membrul al casei regale britanice nu va mai avea mult timp această curiozitate, căci va avea ocazia să vadă rochia de mireasă înainte de nuntă. Despre cine e vorba? Despre Regina Marii Britanii, desigur!

Elisabeta va vedea prima rochia aleasă de Meghan Markle

Conform tradiţiei britanice, Regina Elisabeta a II-a, suverana Marii Britanii, va trebui să-şi dea acordul asupra rochiei pe care Meghan Markle o va îmbrăca în ziua cea mare, când se va căsători cu nepotul suveranei. Aşadar, cea care va vedea prima rochia, şi chiar înainte de 19 mai, este chiar monarhul britanic. Ce se întâmplă dacă nu este conform ”normelor” de la Palat? Ei bine, specialistul în etichetă spune că sunt rare şansele ca acest lucru să se întâmple, mai ales că Meghan şi-a luat drept inspiraţie celelalte rochii purtate de femeile căsătorite în sânul familiei regale. Totuşi, dacă Regina Elisabeta a II-a nu va fi de acord cu rochia, Meghan va fi nevoită să renunţe la ea. Să sperăm că nu va fi cazul!

Pe 19 mai se căsătoresc!

Amintim că pe 19 mai, la Capela de la Castelul Windsor, Prinţul Harry al Marii Britanii, al şaselea în linia de succesiune la tronul britanic, se va căsători cu fosta actriţă de origine americană, Meghan Markle. Aceasta e prima căsătorie a lui Harry, în timp ce Meghan va păşi pentru a doua oară la altar, ea fiind divorţat de Trevor Engelson. Potrivit informaţiilor furnizate de Casa Regală Britanică, în ziua cea mare, Meghan va fi condusă la altar de tatăl său, Thomas Markle, în timp ce mama sa, Doria Ragland, o va însoţi în maşina care o va duce la biserică. Abia aşteptăm!Recente pe Ok! Magazine

harry500 jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg