Regina Elisabeta va fi prima care îi va vedea rochia lui Meghan Markle. Iată de ce

Cum ziua de 19 se apropie cu pași repezi, toată lumea se întreabă cum  va arăta rochia de mireasă pe care Meghan Markle o va îmbrăca la nunta cu Prințul Harry al Marii Britanii. Ei bine, un membrul al casei regale britanice nu va mai avea mult timp această curiozitate, căci va avea ocazia să vadă rochia de mireasă înainte de nuntă. Despre cine e vorba? Despre Regina Marii Britanii, desigur!

Elisabeta va vedea prima rochia aleasă de Meghan Markle

Conform tradiției britanice, Regina Elisabeta a II-a, suverana Marii Britanii, va trebui să-și dea acordul asupra rochiei pe care Meghan Markle o va îmbrăca în ziua cea mare, când se va căsători cu nepotul suveranei. Așadar, cea care va vedea prima rochia, și chiar înainte de 19 mai, este chiar monarhul britanic. Ce se întâmplă dacă nu este conform ”normelor” de la Palat? Ei bine, specialistul în etichetă spune că sunt rare șansele ca acest lucru să se întâmple, mai ales că Meghan și-a luat drept inspirație celelalte rochii purtate de femeile căsătorite în sânul familiei regale. Totuși, dacă Regina Elisabeta a II-a nu va fi de acord cu rochia, Meghan va fi nevoită să renunțe la ea. Să sperăm că nu va fi cazul!

Pe 19 mai se căsătoresc!

Amintim că pe 19 mai, la Capela de la Castelul Windsor, Prințul Harry al Marii Britanii, al șaselea în linia de succesiune la tronul britanic, se va căsători cu fosta actriță de origine americană, Meghan Markle. Aceasta e prima căsătorie a lui Harry, în timp ce Meghan va păși pentru a doua oară la altar, ea fiind divorțat de Trevor Engelson. Potrivit informațiilor furnizate de Casa Regală Britanică, în ziua cea mare, Meghan va fi condusă la altar de tatăl său, Thomas Markle, în timp ce mama sa, Doria Ragland, o va însoți în mașina care o va duce la biserică. Abia așteptăm!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA