Regina în papuci. Letizia nu mai are voie să poarte tocuri, dar tot reușește să aibă apariții șic

26 iunie, 2024

A trecut deja ceva timp de când n-am mai văzut-o pe Regina Letizia purtând încălțăminte cu toc, din cauza durerilor îngrozitoare de picioare de care suferă.

Chiar și-așa, Regina Letizia a Spaniei reușește să arate strălucitoare la evenimentele la care participă, fie chiar și fără să mai poarte pantofi sau sandale cu toc.

Regina Letizia colaj Profimedia jpg

S-a întâmplat și ieri, când soția Regelui Felipe a ales o rochie într-o nuanță șic de gri petrol pentru a participa la o întâlnire la sediul Netflix din Spania.

Regina în vârstă de 51 de ani s-a alăturat membrilor Fundației pentru Tineret FAD, al cărei președinte de onoare este, la sediul Netflix din Madrid.

Ei bine, Letizia a arătat maiestuoasă ca de obicei într-o rochie de zi cu o talie lată, încrețită, și o fustă elegantă, în falduri, cu o lungime medie. Soția Regelui Spaniei și-a completat rochia cu o pereche de papuci eleganți, în ton cu o poșetă mare bej și o pereche de cercei aurii, cu o formă foarte cool.

Este din ce în ce mai clar că frumoasa spanioloaică a spus ADIO încălțămintei cu toc, Letizia completându-și în ultimul timp ținutele cu pantofi sport, teniși, sandale cu talpă plată și, așa cum putem vedea în acest caz, papuci stilați.

Potrivit presei spaniole, Regina Letizia este chinuită de câțiva ani buni de metatarsalgia cronică, afecțiune caracterizată prin durere și disconfort în partea anterioară a tălpii piciorului, în special în zona capetelor osoase ale metatarsienelor, care sunt oasele dintre articulațiile tarsiene și degetele de la picioare.

În plus, în urmă cu doi ani, regina a afirmat că a fost diagnosticată cu neuromul Morton la piciorul stâng, o boală ce afectează cu precădere femeile.

Neuromul interdigital, cunoscut drept neuromul Morton, este o neuropatie compresivă a nervului interdigital, ce provoacă durere în regiunea ante piciorului.

Durerea se intensifică în cazul în care încălțămintea este neadecvată (pantofi cu toc). Prin urmare, acestea sunt motive suficiente pentru ca cea mai fashionistă regină din lume să renunțe la încălțămintea care-i dădea un aer sexy.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Sophie Ducesa de Edinburgh la crama Domaine Evremond, Profimedia (3) jpg
Regina Mary, Regele Frederik, Prințul moștenitor Christian și frații lui Foto Getty Images (3) jpg
Regina Letizia Regele Felipe nuntă foto profimedia 0586799342 jpg
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
Regina Letizia a Spaniei profimedia 0912123343 jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg
Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Carole Middleton, Michael Middleton cu copiii lor Pippa Middleton si James Middleton   GettyImages 113286742 jpg
Printesa Claire, Printul Laurent al Belgiei   GettyImages 481502644 jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg