La 49 de ani, Regina Letizia poartă rochii de adolescentă. A încălcat, oare, eticheta?

8 august, 2022

Este una dintre puținele regine de la curțile regale actuale pe care o s-o vezi purtând mini. Asta pentru că mulți ar comenta că Regina Letizia, în vârstă de 49 de ani, încalcă eticheta atunci când îmbracă o rochie cu o lungime atât de riscantă, peste genunchi.

letizia sofia leonor profimedia 0712614070 jpg

Ieri, regina spaniolă și fiicele sale, Prințesa Leonor și Infanta Sofia, au vizitat un târg din localitatea Palma de Mallorca, acolo unde se află în vacanța lor tradițională de vară, ocazie cu care soția Regelui Felipe a purtat o rochie surprinzător de scurtă. Este vorba despre o rochie-cămașă roz, cu imprimeu de boho-chic, extrem de scurtă, cu vedere la niște picioare foarte bronzate și fit, care-i fac cinste frumoasei regine. 

Rochia reginei este de la Zara, un brand accesibil pe care Letizia îl poartă foarte des, Letizia asortând la această piesă o pereche de sandale cu platforme și șiret, într-o nuanță asemănătoare cu cea a rochiei și un plic cu print etnic. Și fiicele ei adolescente, Leonor și Sofia, au îmbrăcat rochii de la brandul spaniol Zara, pe care le-au completat cu același tip de sandale pe care-l poartă și mama lor. 

letizia si leonor profimedia 0712614013 jpg

Cele trei au fost însoțite în seara lor în orașul Palma de Mallorca și de fosta Regină Sofia, mama Regelui Felipe, care a purtat un costum de vară cu sacou și pantaloni și cu un print psihedelic. Voi ce spuneți, a exgerat Regina Letizia cu lungimea rochiei sale?

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg