Regina Letizia a combinat de minune o geacă și-o fustă din piele. Cum face să arate atât de șic?

21 octombrie, 2022

Soția Regelui Spaniei a fost un reper de bun gust în vizita oficială în Germania, care s-a întins pe patru zile.

regina letizia GettyImages 1434671638 jpg

Căci, timp de patru zile, am văzut-o pe Regina Letizia îmbrăcând cele mai șic ținute, conform cu ocaziile la care a luat parte, de la rochii spectaculoase de gală la unele de zi, în materiale nonconformiste pentru o regină.

Așa s-a întâmplat și ieri, în ultima zi a turneului regal în Germania, atunci când Regina Letizia a Spaniei a ales un compleu din piele, foarte îndrăzneț și greu de purtat, în general. Nu și pentru ea, cel mai bine îmbrăcată regină europeană.

Invitată, ieri, alături de Regele Felipe al Spaniei la târgul de carte de la Frankfurt, Regina Letizia a ales o geacă de piele de la Hugo Boss, într-o nuanță de roșu rubin, și o fustă midi în ton, de la același brand. Topul simplu, alb, purtat pe dedesubt este tot de la brandul Hugo Bossm întreaga ținută fiind completată de o pereche de pantofi și un clutch de la Magrit și de niște cercei fini din aur, cu pietre roșii, pe care Letizia i-a mai purtat și cu alte ocazii.

Ultima ținută aleasă de regina în vârstă de 50 de ani pentru vizita ei de stat vine după una cu adevărat spectaculoasă, o rochie lungă cu design retro, într-o nuanță puternică de fucsia, purtată pe sub o haină camel, ținută cu care Regina Letizia a făcut ravagii atunci când a vizitat iconica Poartă Brandenburg.

Superba ei rochie este o creație a designerului spaniol Moises Nieto și poate și cumpărată chiar și online, la prețul de 390 de euro. 

De altfel, spanioloaica și-a făcut o misiune din a promova creațiile designerilor locali spanioli și de a purta de mai multe ori anumite piese atemporale, dând, astfel, cel mai bun exemplu de sustenabilitate în fashion.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry  meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
familia regala  din Monaco
Prințesa de Wales 1  foto   GettyImages jpg
kate si william