Regina Letizia a întors toate privirile la un eveniment. A purtat roşu din cap până în picioare

23 februarie, 2018
gettyimages 922963586 regina letizia jpg jpeg

Cea mai stilată regină a mai marcat încă o apariţie demnă se podiumurile de la Săptămâna Modei. În vârstă de 45 de ani, Regina Spaniei a întors toate privirile la cel mai recent eveniment la care a participat alături de soţul său, Regele  Felipe al VI-lea al Spaniei. Mai puţin conservatoare decât Kate Middleton, sau viitoarea soţie a Prinţului Harry, Meghan Markle, şi axată mai mult pe modern şi nonconformism, Letizia nu plictiseşte şi reuşeşte mai mereu să atragă laude.

image

Apare frecvent pe la evenimentele regale, iar stilul său este inconfundabil, de la pantaloni cu croiuri inedite, la rochii chic şi fuste mulate, la pantofi cu tocuri înalte şi genţi extravagante, garderoba reginei este un adevărat paradis pentru orice femeie pasionată de modă. Fost jurnalist, Letizia este mereu în pas cu moda şi a demonstrat asta încă o dată la evenimentul la care a participat joi, deschiderea unei galerii de artă contemporană în Madrid.

image

Îmbrăcată din cap până în picioare în roşu, nici nu avea cum să nu atragă privirile. Nu doar culoarea puternică a ieşit în evidenţă, dar şi materialele şi croiul rochiei, alături de cizmele lungi din piele întoarsă, un model în vogă printre femeile care dau tonul în modă. Letizia a fost sexy într-o rochie cu mâneci lungi, în stil clopot, un model dintr-un material care cădea pe lângă corp, asortată cu încălţări şi geantă tip plic în aceeaşi nuanţă aprinsă.

image

Desigur, outfitul îndrăzneţ a fost completat de o coafură simplă, un coc lejer, şi de un make-up discret, iar bijuteriile au fost reprezentate doar de o pereche de cercei discreţi, cu diamante.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg