Regina Letizia a purtat o tiar─â spectaculoas─â, cu diamante ┼či perle, la un dineu oficial. Din p─âcate, masca a stricat totul...

18 noiembrie, 2021
1 letizia profimedia 0643533918 jpg jpeg

Regina Letizia a Spaniei poate fi spectaculoasă la fiecare apariţie a ei.

Ieri sear─â, regina i-a fost al─âturi so┼úului ei, Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, la un dineu g─âzduit la Palatul regal din Madrid, la care a fost invitat pre┼čedintele italian Sergio Mattarella. Pentru aceast─â ocazie, frumoasa regin─â Letizia a ales un superb─â rochie lung─â de la Giorgio Armani, o ┼úinut─â completat─â de o tiara spectaculoas─â cu diamante ┼či perle ├«ncrustate ├«n platin─â, care i-a apar┼úinut unei alte regine spaniole, Maria Christina.

Dar asta nu a fost de-ajuns. Letizia a combinat superba pies─â cu o bro┼č─â cu perle gri, care i-a apar┼úinut Reginei Sofia, ┼či un colier cu diamante pe care Regele Alfonso al XIII-lea, str─âbunicul lui Felipe, i l-a d─âruit so┼úiei lui.

stanga
dreapta
5 letizia profimedia 0643606165 jpg jpeg
3 letizia profimedia 0643533994 jpg jpeg
4 letizia profimedia 0643567577 jpg jpeg
1 letizia profimedia 0643533918 jpg jpeg

Tiara Reginei Maria Christina a fost creată de casa de bijuterii Cartier pentru stră-străbunica lui Felipe, Arhiducesa Maria Christina a Austriei, atunci când aceasta s-a căsătorit cu Regele Alfonso al XII-lea al Spaniei.

Din p─âcate, masca pe care Letizia o poart─â chiar ┼či pentru fotografiile oficiale ne-a ├«mpiedicat s─â-i vedem, ┼či de data aceasta, fa┼úa.

Foto. profimedia