Regina Letizia a Spaniei, criticată că este doar o haină frumoasă și atât

18 noiembrie, 2022

În timp ce o lume întreagă o aclamă de fiecare dată când apare la brațul Regelui Felipe îmbrăcată și coafată ireproșabil, concetățenii spanioli nu văd neapărat cu ochi buni această... poleială a Reginei Letizia.

letizia si felipe profimedia 0735412218 jpg

Mulți dintre criticii frumoasei regine se întreabă dacă această femeie de 50 de ani are și alte aspirații și pasiuni decât să apară ca scoasă din cutie la evenimentele oficiale. Răspunsul ar fi NU, dac-o întrebi pe actrița și vedeta TV Ana Obregon, care-a provocat o întreagă controversă în regatul spaniol, la început de noiembrie, atunci când i-a urat “La mulți ani” pe rețelele de socializare fostei Regine Sofia, mama Regelui Felipe, aruncând, în același timp, o săgeată otrăvită către Letizia: “La mulți ani Majestății Voastre. Pentru mine veți fi întotdeauna Regina acestei țări pentru bunătatea, solidaritatea, autenticitatea și pentru dorința voastră egală cu zero de a fi populară. De aceea, ne vom aminti mereu mai mult de munca voastră umanitară extraordinară decât de ținutele voastre. Vă mulțumesc”. Comprende aluzia?

Mulți au înțeles-o, ba chiar au rugat-o pe actriță că clarifice dacă a vrut să spună chiar ce s-a înțeles: că Letizia (spre deosebire de Sofia) n-ar fi mai mult decât o haină frumoasă. “Oh, dragă, trebuie să ai o minte puțin perversă pentru a înțelege asta. Dacă laud figura fostei regine, nu înseamnă că o discreditez pe cea a reginei consoarte. Ar însemna că, dacă aș lăuda chiar acum cubismul lui Picasso, aș discredita impresioniștii pe care îi iubesc, precum Manet, Monet sau Degas”, s-a apărat vedeta spaniolă, fără mare succes, însă.

Nu ajută nici faptul că relația Reginei Letizia cu soacra ei, fosta Regină Sofia, este una care-a fost îndelung comentată în presă, de-a lungul anilor, și pe bună dreptate. Gura lumii merge până acolo și spune că, în timpul domniei renegatului Juan Carlos I, pe atunci Regina consoartă Sofia ar fi împiedicat-o pe nora sa să aibă propria ei agendă regală, geloasă fiind pe popularitatea acesteia.

Citește mai multe despre relația Reginei Letizia cu soacra sa, fosta Regină Sofia, și despre cum o pregătește aceasta pe moștenitoarea Leonor pentru rolul destinat, cel de viitoare regină a Spaniei, în noul număr al revistei OK!, acum pe piață.

OK328 01 Coperta 1 png

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate