Regina Letizia a Spaniei, lecție de eleganță în Anglia! La rochia sobră a asortat capa ei preferată

28 februarie, 2024

Soția Regelui Felipe al VI-lea, Regina Letizia a Spaniei, a atras atenția cu apariția ei la comemorarea Regelui Constantin al Greciei, la capela de la Castelul Windsor din Marea Britanie.

Regina Letizia (1) jpg

Marți, 27 februarie, în Marea Britanie i s-a adus un omagiu lui Constantin al Greciei, fratele fostei Regine Sofia a Spaniei și ultimul rege al grecilor, la un an de la moartea sa, survenită la 10 ianuarie 2023, la Atena.

Cu această ocazie, Regina Camilla a Marii Britanii a organizat o slujbă de mulțumire în memoria lui în Capela St. George de la Castelul Windsor. Printre numeroșii invitați care s-au adunat pentru a comemora viața monarhului grec s-au numărat Regele Felipe al Spaniei și Regina Letizia, dar și fostul regele al Spaniei, Juan Carlos, alături de soția lui Sofia, fosta regină.

Cu această ocazie, Regina Letizia a dat încă o dată dovadă de bun gust și eleganță, la comemorarea lui Constantin al Greciei, ultimul rege al Greciei. Ea a optat pentru un look rafinat, cu piese vestimentare mai vechi. 

A îmbrăcat și capa ei preferată

Cu scopul de a îmbina eleganța și protecția împotriva frigului, Regina Letizia a ales din garderoba ei o pelerină albastru închis cu guler de blană de la Carolina Herrera. Această haină este una dintre preferatele ei și, de fapt, o are în alte câteva culori în dressingul său. Poate pentru că este ușor de combinat și de purtat, soția regelui Felipe al VI-lea alege des să îmbrace această haină elegantă. 

A avut și accesorii asortate

La capa elegantă, Regina Letizia a asortat  o rochie de culoare albastru închis, cu guler la baza gâtului, curea în talie și umeri ridicați. Doar atunci când a intrat în capelă regină a permis să îi fie admirată ținuta, fără capa de care nu s-a lipsit la exterior.

În ton cu această piesă din garderoba sa, Regina Letizia a ales să poartă o pereche de pantofi cu toc mic, de la brandul Magrit. În ceea ce privește bijuteriile, nu a uitat de inelul ei italian de la Coreterno și a purtat cerceii lungi încununați cu perle australiene, aceeași pe care i-a purtat la botezurile fiicelor sale, Prințesa Leonor și Infanta Sofia, scrie publicația spaniolă Hola

Foto: Getty images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg