Regina Letizia a Spaniei s-a lăsat îmbrăcată de Victoria Beckham! Ce costum a ales din colecția vedetei

9 mai, 2024

Regina Letizia a Spaniei a arătat foarte șic într-un costum creat de Victoria Beckham!

Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg

Regina Spaniei a atras atenția cu apariția ei de miercuri, asortând la un costum elegant o pereche de pantofi sport, fără toc. Regina Letizia, în vârstă de 51 de ani, a luat parte la decernarea Premiilor El Barco De Vapor și Gran Angular Youth Literature Awards din Madrid.

Ea a purtat un costum alb impecabil, format dintr-un sacou cu un singur nasture și pantaloni evazați din colecția Victoriei Beckham cu brandul Mango. Soția Regelui Felipe a asortat această ținută elegantă cu o cămașă de mătase decorată cu dantelă și a întors capetele în timp ce a intrat în Real Casa de Correos purtând o pereche de pantofi sport albi - „Geo Court III Trainers in Bright White” de la Vivobarefoot.

Regina Letizia a înlocuit tocurile sale cu pantofi sport deoarece nu s-a refăcut după accidentul casnic pe care l-a avut la picior. De curând, casa regală spaniolă a confirmat că Regina Letizia s-a rănit la piciorul drept după ce s-a lovit de o masă. Incidentul neplăcut s-a întâmplat înainte de evenimentele de sâmbăta trecută de la Academia Militară Generală din Zaragoza, unde a participat la aniversarea a 40 de ani de la depunerea jurământului de către Regele Felipe, care s-a întâlnit acolo cu fiica, cu Prințesa Leonor. Chiar dacă avea dureri, Regina a luat parte la eveniment, la recomandarea medicilor ea a aplicat gheață pe picior, însă nu a putut face repaos, deoarece a ținut neapărat să fie prezentă la angajamentele regale planificate.

Revenind la apariția de ieri, Regina Letizia nu a dat niciun semn că încă suferă după accidentarea la picior, a avut tot timpul zâmbetul pe buze și a socializat cu cei prezenți. La costumul creat de Victoria Beckham, Regina Letizia a asortat cercei statement cu diamante. În ceea ce privește machiajul, ea a optat pentru un fard intens la ochi. Așa s-a pus în evidență trăsăturile. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG