Regina Letizia a trecut de la ţinutele sexy la cele conservatoare. S-a acoperit toată la un eveniment

24 aprilie, 2018
Spanish Royals Attend 'Miguel de Cervantes' Literature Awards jpeg

Dacă săptămâna trecută apărea într-o ţinută foarte sexy la un eveniment de premieră a literaturii, uimind pe toată lumea când a urcat pe scenă, iată că de data aceasta Regina Letizia a ales să fie conservatoare, fără a lăsa prea multă piele la vedere.

image

O schimbare radicală din punct de vedere vestimentar, regina Spaniei dorind să nu iasă prea mult în evidenţă la Premiile Miguel de Cervantes în Alcala de Henares, Spania. La braţul Regelip Felipe, Letizia a arătat elegant, dar modest, într-un deux-pieces roz pal. În vârstă de 45 de ani, regina a optat pentru o ţinută deloc extravagantă, dar rafinată. Simplu, dar cu bun-gust, pe asta a mizat Letizia, care a îmbrăcat o rochie de vară peste care a purtat un sacou până la genunchi, cu broderie pe margini.

image

Păstrând cromatica, geanta plic şi pantofii stiletto din piele au fost şi ei discreţi, în nuanţe pale. Chiar şi machiajul a fost unul simplu, cu ruj nude, ochii puţin accentuaţi şi blush în obraji, cât despre păr, a purtat o coafură lejeră.

image

În funcţie de evenimentul la care participă, Letizia este cameleonică şi alege haine în contrast. Nu spune nu ţinutelor moderne, în culori puternice, dar arată foarte bine şi în haine mult mai conservatoare.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg