Regina Letizia, apariție chic la Palat. A întors toate privirile cu această ținută!

Letizia a fost strălucitoare la un eveniment care a avut loc marți la Palatul Zarzuela din Madrid, Spania. Regina Spaniei a fostr foarte chic într-un outfit prețios și o pereche de pantofi cu toc din piele culoarea caramel, pantofi marca Hugo Boss pe care i-a purtat la o vizită oficială la începutul săptămânii.

Cu această ocazie, Letizia a întors din nou privirile cu outfitul business format dintr-o pereche de pantaloni cu talie înaltă și cordon, u model palazzo, deasupra glezenei, care i-a accentuat silueta longilină. În vârstă de 35 de ani, cea mai importantă femeie din Spania a marcat încă o apariție notabilă și chiar a oferit în mod gratuit o lecție de stil. Letizia a ales să completeze ținuta cu o cămașă din mătase cu mâneci evazate și pliuri pe piept, o piesă vestimentară care a venit perfect cu pantalonii moderni.

Ca de fiecare dată, părul a fost aranjat lejer, iar machiajul discret a fost impecabil. Letizia a pășit cu stil ca un model pe podiumurile de defilare de la marile show-uri de modă, diferența constând în zâmbetul larg de pe buzele ei. Singurele accesorii prețioase au fost reprezentate de o pereche de cercei strălucitori în formă de stea.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA