Regina Letizia, apariţie impresionantă în haine festive. A purtat roşu din cap până în picioare

22 decembrie, 2017
hepta 3302898 queen letizia jpg jpeg

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar Regina Letizia a îmbrăcat deja hainele de sărbătoare. La cei 45 de ani ai săi, regina Spaniei arată impresionant, iar despre stilul său vestimentar ar fi multe de spus. Este mereu în tendinţe, cu toate că de multe ori apelează la ţinute vechi pe care le reciclează, dar vine şi cu elemente noi în garderoba sa, din cele mai recente colecţii ale celebrilor designeri. Însă Letizia nu se îmbracă de fiecare dată de la cele mai scumpe branduri, căci nu de puţine ori a fost apreciată după ce a ales să poarte haine de la branduri spaniole precum Zara, accesibile şi oamenilor cu un buget mediu.

image

Letizia a purtat roşu din cap până în picioare joi, cu câteva zile înainte de Crăciun, la un eveniment caritabil în Madrid. Fosta jurnalistă a purtat o pereche de cizme până peste genunchi de un roşu aprins, un model tot mai promovat de bloggeriţele de fashion, de la Magrit, şi o geantă impresionantă din piele, accesorizată cu lanţuri cool, pe care o puteţi găsi în magazinele Zara.

image

Dar pasiunea pentru roşu nu s-a oprit aici, curajul Letiziei în ceea ce priveşte hainele fiind dus la extrem. A ales şi un palton superb cu un cordon în talie, iar pe sub, după cum se poate observa din poze, Letizia a purtat o fustă în degrade cu roşu. Singurul obiect vestimentar care nu a respectat cromatica a fost maleta neagră venită să rupă monotonia unei culori  puternice care a predominat.

image

Chiar şi manichiura a fost una festivă, unghiile fiind făcute tot cu roşu, însă machiajul a fost unul discret. Cu un outfit atât de vibrant, Letizia a optat doar pentru o pereche de cercei micuţi, cu diamante, şi un machiaj de bază pentru a nu părea încărcată. Şi de data aceasta Regina Spaniei a fost uimitoare, iar ţinuta aleasă a venit perfect pe trupul său sculptat.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg