Regina Letizia, apariţie impresionantă în haine festive. A purtat roşu din cap până în picioare

22 decembrie, 2017
hepta 3302898 queen letizia jpg jpeg

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar Regina Letizia a îmbrăcat deja hainele de sărbătoare. La cei 45 de ani ai săi, regina Spaniei arată impresionant, iar despre stilul său vestimentar ar fi multe de spus. Este mereu în tendinţe, cu toate că de multe ori apelează la ţinute vechi pe care le reciclează, dar vine şi cu elemente noi în garderoba sa, din cele mai recente colecţii ale celebrilor designeri. Însă Letizia nu se îmbracă de fiecare dată de la cele mai scumpe branduri, căci nu de puţine ori a fost apreciată după ce a ales să poarte haine de la branduri spaniole precum Zara, accesibile şi oamenilor cu un buget mediu.

image

Letizia a purtat roşu din cap până în picioare joi, cu câteva zile înainte de Crăciun, la un eveniment caritabil în Madrid. Fosta jurnalistă a purtat o pereche de cizme până peste genunchi de un roşu aprins, un model tot mai promovat de bloggeriţele de fashion, de la Magrit, şi o geantă impresionantă din piele, accesorizată cu lanţuri cool, pe care o puteţi găsi în magazinele Zara.

image

Dar pasiunea pentru roşu nu s-a oprit aici, curajul Letiziei în ceea ce priveşte hainele fiind dus la extrem. A ales şi un palton superb cu un cordon în talie, iar pe sub, după cum se poate observa din poze, Letizia a purtat o fustă în degrade cu roşu. Singurul obiect vestimentar care nu a respectat cromatica a fost maleta neagră venită să rupă monotonia unei culori  puternice care a predominat.

image

Chiar şi manichiura a fost una festivă, unghiile fiind făcute tot cu roşu, însă machiajul a fost unul discret. Cu un outfit atât de vibrant, Letizia a optat doar pentru o pereche de cercei micuţi, cu diamante, şi un machiaj de bază pentru a nu părea încărcată. Şi de data aceasta Regina Spaniei a fost uimitoare, iar ţinuta aleasă a venit perfect pe trupul său sculptat.

Foto: Hepta



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg