Regina Letizia, apariție roz în ploioasa Germanie. Iberica a adus atitudinea latină în țara sobrietății

19 octombrie, 2022
Regina Letizia și Regele Felipe în vizită la Berlin, Profimedia (5) jpg

Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei își continuă periplul german, căci se află într-o vizită oficială, la invitația președintelui Frank-Walter Steinmeier.

Și dacă atunci când a părăsit Spania a ales o ținută neobișnuită pentru ea, foarte masculină și fără pantofi cu toc, poate ne-am fi gândit că vrea să adopte un stil mai sobră în țara sobrietății.

Ei bine, nu. Letizia ne încântă cu prezența sa solară și cu outfit-urile superbe, colorate. Dacă ieri a mers pe albastru și roșu, a venit și rândul rozului. 

Fotografiile cu regala sunt spectaculoase, mai ales că poartă roz într-o zi ploioasă, o zi obișnuită pentru Europa de Vest. Nu și pentru hispanici, unde și iarna temperaturile se învârt în jur de 12 grade.

Și dacă oficialii germani și inclusiv soțul său au ales haine întunecate, Regina Letizia a făcut deliciul publicului în Germania, în timpul vizitei din Berlin, la Palatul Popular, pentru expoziția spaniolă ”Escribir todos sus nombres”.

Franziska Giffey, primarul Berlinului, a însoțit cuplul regal spaniol Felipe al VI-lea și Letizia la Berlin, în fața simbolului național Poarta Brandenburg. Regele Felipe s-a îmbrăcat bine, peste costum a avut o haină impermeabilă. Regina Letizia a Spaniei a purtat o superbă rochie roz, un pardesiu crem, o poșetă florală și pantofi cu toc crem. Practic, a adus soarele în ploioasa capitală a Germaniei.

Cuplul regal a primit și umbrele, accesorii complet inutile în Spania.

Regina Letizia s-a bucurat și de plimbarea în ploaie, ocazie cu care a admirat frumosul Berlin, dar și de expoziție, fiind o mare iubitoare de artă.

Germanii s-au bucurat și ei de prezența cuplului regal spaniol și le-au făcut numeroase fotografii în timp ce se plimbau prin oraș.

Regina Letizia este o maestră a tocurilor, a călcat fără probleme pe piatra cubică din Berlin.

Letizia și Felipe au fost primiți luni în mod oficial la Palatul Bellevue de către președintele german Frank-Walter Steinmeier și soția acestuia, Elke Büdenbender.

În prima zi din cadrul acestui mini-turneu, regina în vârstă de 50 de ani a fost, ca de obicei, cea mai șic doamnă din audiență, purtând o rochie midi într-un albastru electric, de la brandul spaniol Carolina Herrera.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate-  william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 1237723301 jpg
charles  -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg