Regina Letizia, apariție sobră la o întrunire în Madrid

Luni, Regina Spaniei a fost absolut superbă într-o ținută tomnatică în galben muștar și bleumarin, iar la doar o zi de la apariția sa chic a ales să poarte un costum sobru. Schimbare radicală de stil în cazul Letiziei, care a optat pentru o ținută mult mai formală și în culori închise pentru o întrunire în Madrid.

Prezentă la un eveniment ce a avut loc marți după-amiaza, regina a schimbat registrul vestimentar în unul de iarnă. Așa că a purtat un costum cenușiu care i-a venit foarte bine, un outfit cu care a mers la sigur. Alcătuit dintr-un sacou sambrat și cu o curea care i-a subliniat talia, dar și o fustă până la genunchi cu broderie în partea din față, Letizia a arătat chic la întrunirea Consiliului Concurenței pentru  persoanele cu dizabilități.

Regina Spaniei, care este binecunoscută pentru alegerile ei vestimentare impresionante, a mers de data aceasta pe un look simplu, dar elegant. A purtat pantofi cu toc înalt, iar singurul accesoriu a fost reprezentat de o pereche de cercei rotunzi din argint. Aceasta ținută a fost total diferită de cea de la începutul săptămânii, când fermecătoarea Letizia a fost pur și simplu superbă într-un outfit rafinat, în culori de toamnă. 

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA